Niina Ratsula
Valokuvaaja: Ville Vappula

Niina Ratsula

Vastuullisuus työyhteisön menestystekijäksi

Niina Ratsula on palkittu kestävän työelämän vaikuttaja, joka on viimeiset 20 vuotta pyrkinyt selvittämään, mikä tekee joistakin yrityksistä vastuullisempia kuin toiset. Vastaukset johdattelevat yrityskulttuurin äärelle.

Kestävyysmurroksen keskellä organisaatioiden on keskittävä itsensä uudelleen. Onnistumiseen tarvitaan ihmisiä, joille vastuullisuus tarkoittaa brändilupauksen lisäksi jotain henkilökohtaisempaa. Niina Ratsula vie organisaatiosi inspiroivalle matkalle pohtimaan, miten vastuullista liiketoimintaa rakennetaan kestävästä organisaatiokulttuurista käsin.

Niina teki reilun vuosikymmenen uran globaaleissa tehtävissä pörssiyrityksissä ja väitteli kauppatieteiden tohtoriksi keskeisenä väitteenään ajatus, että yrityskulttuurilla on keskeinen rooli vastuullisen liiketoiminnan rakentamisessa. Nykyään hän toimii perustamansa Code of Conduct Companyn vetäjänä tavoitteenaan luoda oikeudenmukaisempaa ja inhimillisempää työelämää. Niina on myös luonut kollegansa kanssa Nordic Business Ethics -aloitteen, joka tuottaa tutkimusta Pohjoismaisen työelämän eettisyydestä ja tarjoaa tuhansille ihmisille foorumin keskustella eettiseen ja vastuulliseen liiketoimintaan liittyvistä kysymyksistä. Niina palkittiin vuonna 2019 vuoden Vastuullisena Vaikuttajana (Bonfire Agency).

Niina Ratsulan matkassa opit, miten jokainen työyhteisön jäsen voi olla osaltaan rakentamassa eettisesti kestävää toimintakulttuuria ja vastuullista liiketoimintaa. Esihenkilöille Niina tarjoaa konkreettisia työkaluja kestävän johtamiskulttuurin kehittämiseksi. Niina johdattelee kuulijansa vastuullisen liiketoiminnan kysymysten äärelle tarinankerronnan, yritysmaailman esimerkkien, tutkimustulosten ja vankan käytännön kokemuksen kautta. Puheesta saat mukaan konkreettisia keinoja vuorovaikutuksen ja johtamisen kehittämiseen. Kaikkiin puheenvuoroihin sisältyy kevyt räätälöinti.

Aiheet esimerkiksi

  • Oikein toimimisen kulttuuri tulevaisuudenkestävän yrityksen kilpailuvalttina
  • Myyttejä siitä, mitä vastuullisuus on ja ei ole
  • Miten toimia kestävästi turbulentissa maailmassa
  • Kestävyysmurros on täällä – onko organisaatiosi osa ongelmaa vai ratkaisua?

Pressikuvat

Niina Ratsula

Niina Ratsula

Kestävän työelämän vaikuttaja

Valokuvaaja: Niko Sieppi

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2