Henri Hujala

Empaattisuus, nöyryys ja kiitollisuus tuovat enemmän kunnioitusta kuin mitkään hevosvoimat ikinä.

Henri Hujala

Inspiroi ihmisiä luomaan omaa juttuaan

Henri Hujala nousi ryminällä suomalaisten talousvaikuttajien joukkoon. Tästä osoituksena nimitys vuoden 2022 suomalaisten oman talouden vaikuttajien TOP20 listalle.

Henri Hujala esittelee itsenä uusille ihmisille 4 virkkeellä. "Olen Henri Hujala, intohimoinen oman juttuni toteuttaja. Uskon positiivisen asenteen tuovan parempia tuloksia pitkällä aikavälillä. Pyrin aina valitsemaan omaa terveyttäni parhaiten tukevan vaihtoehdon. Minulle on tärkeää, että vietän aikaa läheisteni kanssa."

Henri ehti ensimmäisten 1,5 yrittäjävuotensa aikana pitää yli 100 puhujakeikkaa, joiden avulla hän innosti erityisesti nuoria tarttumaan raha-asioihin mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Häntä kuvaillaan positiiviseksi, periksiantamattomaksi ja liikunnalliseksi inspiroijaksi, jonka luonteeseen kuuluu pieni pilke silmäkulmassa tilanteessa kuin tilanteessa. Hänet tunnetaan myös uusien ajatusten herättäjänä ja vanhojen toimintatapojen rohkeana kyseenalaistajana.

Henri Hujala tuntee oman arvomaailmansa ja siltä pohjalta ammentaa puheenvuoroihinsa omia kokemuksiaan niin rahasta, oman jutun luomisesta kuin elämästä laaja-alaisestikin. Hän pitää tärkeänä tasavertaista talouskasvatusta. Tämän johdosta hän käy usein puhumassa nuorille rahasta ja heidän omasta taloudestaan. Samalla hän kannustaa rohkeasti oman jutun luomiseen ikään katsomatta. Kaikilla on mahdollisuus hyvään rahavointiin lähtökohdista riippumatta, kun ymmärtää, että raha on vain rahaa, eikä se tee ketään onnelliseksi, Hujala tiivistää.

Nuorekkaana rahavointivalmentajana ja -puhujana Henri Hujala yksinkertaistaa vaikeita ja tylsiäkin raha-aiheita. Hänellä on kyky herättää yleisön kiinnostus etenkin omien maaseudulla kokemiensa esimerkkien avulla. Hujala kansantajuistaa sijoittamista sekä yksilön henkilökohtaisia talousaiheita. Hän tietää, että raha-asiat eivät ole niin vaikeita mitä niistä on annettu ymmärtää.

Henrin saa joka aamu ylös sängystä halu inspiroida ihmisiä luomaan oman juttunsa. Hän uskoo tämän lisäävän niin yksilön omaa kuin hänen sosiaalisen ekosysteeminsä tyytyväisyyttä. Henrin työ nuorten taloustaitojen edistämiseksi Oma talous tutuksi-koulukiertueen avulla on huomioitu myös Nordnetin Vuoden Sijoitusteko 2023 finaalipaikalla.

Teema 1: Suunnan löytäminen muutoksessa
- Puhe: Mene sinne minne haluat, kestävä tavoitteenasettelu

Teema 2: Motivaatiopuheenvuorot

  • Puhe: Minun tarinani
  • Puhe: Vahvuuksilla menestykseen
  • Puhe: Hölmö hullu rohkeus

Teema 3: Rahataidot

  • Puhe: Oma talous tutuksi
  • Puhe: Matka sijoittajaksi
  • Puhe: Eväitä parempaan rahavointiin

Video

Pressikuvat

Henri Hujala

Henri Hujala

Inspiroija

Valokuvaaja: Iconic Creative Oy

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2