Mediapersoona
Jyrki Sukula
Hyvä ruoka on hyvinvoinnin ja nautintojen perusta
Jyrki Sukula on suosittu TV-kokki, HK Ruokatalon entinen luova johtaja, ravintoloitsija, viinien maahantuoja, catering-yrittäjä sekä maanviljelijä, jolla on oma viinitila Italiassa. "Hyvä ruoka on hyvinvoinnin ja nautintojen perusta", hän uskoo. Hän on myös tunnettu Kuppilat Kuntoon -TV-ohjelmasta, jossa hän auttaa pulaan jääneitä ravintoloita parempaan liiketoimintaan jatkossa.
Jyrkillä on näpeissään koko ruokaketju, ja populaarina hyvän ruoan sanansaattajana hän pystyy vaikuttamaan suoraan siihen, mitä löytyy kaupan einestiskistä ja yritysten juhlapöydistä.
Lisäksi Sukula on kirjoittanut useita kirjoja. Aiheina ovat olleet herkullisten reseptien lisäksi myös esimerkiksi vähähiilihydraattinen ruokavalio sekä moderni ruokakulttuuri ja suomalainen design.
Energinen ja ehtivä Jyrki on uransa aikana järjestänyt noin 7 000 eri tilaisuutta yhteensä noin miljoonalle vieraalle.
Pressikuvat
Ravinto
Yrittäjyysvalmentajat
Tiimityönvalmennus
Artikkelit
Miten ChatGPT muuttaa työntekoa – työkaluista tunteisiin
ChatGPT voi kuunnella, oppia ja haastaa käyttäjiä. Se voi osallistua luonnollisissa keskusteluissa, jotka ovat merkityksellisiä, henkilökohtaisia ja mielenkiintoisia. Se voi saada heidät tuntemaan itsensä kuulluiksi, arvostetuiksi ja uteliaiksi. Miten amm
| 7 Maaliskuu
Mitä jos? -podcastin uusi kausi tulossa
Speakersforumin ja Jalmari Karvisen kanssa yhteistyössä toteutettu Mitä jos? -podcast saa jatkoa! Pääsemme pian kuulemaan uusia mielenkiintoisia tarinoita oman alansa menestyneimpien asiantuntijoiden kasvusta ja “Mitä jos…?” -hetkistä. Kaikki podcastin pu
| 7 Maaliskuu