Ville Tolvanen

Kun tieto, ihmiset, mielipiteet ja ajatukset törmäytetään mahtavat ideat ja oivallukset saavat alkunsa.

Kasvujohtamisen ja muutoksen arkkitehti

Ville Tolvanen

Digitalisaation asiantuntija. Somen hyödyntäminen - koulutukset

Digitalisaatio tarkoittaa älykkäiden palveluiden integroitumista arkeemme. Se haastaa yhteisöt, yritykset ja organisaatiot muuttamaan omaa ajattelua ja toimintamalleja. Eniten muutoksesta hyötyvät he, jotka ryhtyvät hyvissä ajoin hyödyntämään verkon loputtomia mahdollisuuksia.

Digitalisaatio on kulttuurimuutos ja aikamme suurin vallansiirto instituutiolta verkon ja palveluiden käyttäjille. Olemme viimeinen sukupolvi, jonka on opittava uusi ajattelu ja luovuttava vanhasta. Uuden ajattelun keskiössä on avoin tiedon avoimuus, jakaminen, rikastaminen ja älyn vieminen osaksi kaikkea toimintaa. Ville Tolvanen kirkastaa, innostaa konkretisoi verkon mahdollisuuksia käyttäjille, yrityksille ja yhteisöille.

Ville Tolvanen on digitalisti, yrittäjä ja yritysmuotoilija. Hänen sanotaan olevan itse digitalisaation ilmentymä. Tolvanen on Digitalist Network –verkoston perustaja ja pääsihteeri, kouluttaja, yritysmuotoilija ja aktiivinen vaikuttaja. Tolvanen aloittaa 1.10.2017 Digitalist Group Oyj.n toimitusjohtajana.

Ville on valtakunnan ykkösnimiä, kun harkitsette: Sosiaalisen median hyödyntäminen - koulutusta!

Villen blogia on luettu yli miljoona kertaa ja analytiikkayrityksen Forbesin verkkopalvelussa julkaisemassa tutkimuksessa Tolvanen nousi maailman kolmanneksi vaikutusvaltaisimmaksi markkinointijohtajaksi sosiaalisessa mediassa.

Tolvanen on innostava ja vaikuttava puhuja, jonka tavoitteena on laittaa kuulijat ajattelemaan. Tolvanen on myös suosittu moderaattori ja juontaja, joka pystyy haastamaan puhujia terävillä kysymyksillä ja luomaan innostavaa ilmapiiriä tapahtumaan.

Tolvasen laaja osaamisalue taipuu käsittelemään rohkeutta, muutosta, murroksia ja digitalisaatiota niin yksilö- kuin yhteisöjenkin näkökulmista:

1. Rohkeus – Käyttäjä verkon vallanpitäjänä

Verkko yhdistää ihmiset toisiinsa erilaisten yhteisöjen, kauppapaikkojen ja sosiaalisen median avulla. Miten jokainen käyttäjä, yrittäjä ja yhteisön jäsen voi hyödyntää digitalisaation mahdollisuuksia omassa arjessaan? Miten avoimuus, aktiivisuus ja vuorovaikutus voi tehdä käänteen tekevän muutoksen työelämässä? Tolvanen tekee kuten opettaa. Aktiivinen vaikuttaminen verkossa muutti hänenkin elämänsä. Ville kertoo avoimesti ja kiinnostavalla tavalla miten jokainen voi olla oman onnensa seppä.


2. Murros – Yritysten ja yhteisöjen uudet mahdollisuudet

Suomi tarvitsee muutosta. Tarvitsemme enemmän ja parempia asioita vähemmillä kustannuksilla. Miten luot uutta, rakennat muutosta ja otat sidosryhmäsi mukaan toiminnan kehittämiseen. Tolvasella on yli 20 vuoden kokemus liiketoiminnan kehittämisestä kymmenissä eri yrityksissä. Verkko mullistaa lähes kaiken tähän asti oppimamme. Muutos alkaa murroksen oivaltamisesta, ymmärryksen, taitojen lisäämisestä ja lopulta oikeiden työkalujen hankkimisesta. Tolvanen kertoo mitä ja miten muutosta rakennat kohti parempaa tulevaisuutta.

3. Mullistus - Digitalisaatio on aikamme suurin mahdollisuus

Verkko yhdistää käyttäjät toisiinsa, yrityksiin, yhteisöihin ja palveluihin niiden välillä. Miten sinä verkotat ympäristösi hyödyntämään aikamme suurinta mullistusta? Tiedosta kasvaa organisaatioiden ja liiketoiminnan uusi öljy. Miten sinä mahdollistat ja edistät muutosta? Mitä verkossa tapahtuu maailmalla ja Suomessa nyt ja seuraavaksi? Ville Tolvanen on Suomen johtavia digitalisaation asiantuntijoita, joka itse elää ja rakentaa liiketoimintaansa verkossa. Tolvanen ei kerro pelkkiä esimerkkejä maailmalta vaan räätälöi tapahtumassasi juuri toimialallesi ja yhteisöösi sopivia konkreettisia ajatuksia digitalisaation hyödyntämiseen.

Video

Pressikuvat

Ville Tolvanen

Ville Tolvanen

Digitalisti

Organisaatio

Menestyneet yritysjohtajat

Asiantuntijatilaisuuksien fasilitaattorit

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2