> >

 Oona Tolppanen

Oona Tolppanen


Videot: Oona Tolppanen


Oona Tolppanen

Hyvinvoinnin lähettiläs

Nuoresta iästään huolimatta Oona Tolppanen on vakuuttanut jo osaamisensa liikunta- ja hyvinvointipalveluiden yrittäjänä. Hän on koulutukseltaan liikunnanohjaaja (AMK), kirjoittaa kolumneja sekä www.fitoona.com-blogia, joka sijoittui vuoden 2014 "inspiroivimmat hyvinvointiblogit"- kategoriassa toiseksi. Lisäksi Oona toimii myös urheilumallina ja elämäntapavalmentajana.

Hän on tunnettu positiivisesta asenteestaan, sporttisuudestaan, periksiantamattomuudestaan sekä yllytyyshulluudesta tarttua haasteeseen kuin haasteeseen. Oonasta on tärkeää, että ihmiset haluavat jatkuvasti kehittää itseään ja ilman asettamatta itseään epämukavuusalueelle ei myöskään optimaalista kehittymistä voi saavuttaa.

Oona arvostaa ihmisissä suoraselkäisyyttä, rohkeutta sekä aitoutta. Hän haluaakin vaikuttaa ihmisiin olemalla aina oma itsensä ja muistuttaa, että jokaisella on oikeus tehdä asioita, jotka tekevät onnelliseksi. Ongelmana Oona pitää tämän hetkistä työhyvinvointitilannetta ja haluaakin paneutua sen kehittämiseen.

Asiakkaalle voidaan räätälöidä mm. yrityskohtainen työhyvinvointisuunnitelma. Suunnitelmassa pyritään kehittämään työhyvinvoinnin osa-alueita monesta näkökulmasta parempaan suuntaan: liikunnan ja yhteisöllisyyden avulla. Tavoitteena on panostaa koko yrityksen henkilöstöön, ei pelkästään keski-ikäisiin ja vanhempiin vaan tärkeä on tavoittaa myös yrityksen nuorempi henkilöstö.

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Autamme sinua löytämään parhaan puhujan tapahtumaanne.

Aihe ?
Tapahtuma ?
Puhuja ?
Nimi
Yritys
Toimenkuva
Osoite
Postinumero
Paikkakunta
Puhelin
Sähköposti
Hinta/Budjetti
Lisätietoja

Ota yhteyttä

Puh: 0201-5529 90
Sähköposti info@speakersforum.fi

Google translate

Facebook

Oy Speakersforum Finland Ab, Sinikalliontie 5, 02630 Espoo. Puh: 0201 5529 90.

Sivukartta