Mun tärkein tehtäväni tapahtumassa on saada ihmiset kuuntelemaan sitä asiaa, minkä ympärille tapahtuma on rakennettu. Tapahtumalle on saatava hyvä alku.

Valokuvaaja: Jouni Harala

Toimittaja ja kirjailija

Ella Kanninen

Suosittu juontaja

Sanavalmis, kielitaitoinen ja elämäniloinen Ella Kanninen on tällä hetkellä Italian Firenzessä asuva suomalainen toimittaja. Toimittaja-juontaja Kannisen televisioura alkoi Yle:n Aamu-TV:stä, myöhemmin hän toimi myös uutistenlukijana TV1:ssä. Suomessa Ellasta tuli tunnettu televisiokasvo kieltenopetusta antaneen TV1:n tositelevisiosarjan *Talo Italiassa* juontajana. Hän teki myös taustajuttuja Yle:lle vuoden 2006 Torinon talviolympialaisista.

Edellämainitun jälkeen Ella juonsi MTV3:n Tanssii tähtien kanssa -sarjaa yhdessä Marco Bjurströmin kanssa tuotantokausina 2006–2007. Ella Kanninen teki kolmisen vuotta myös Italian televisiolle matkailuohjelmaa *Il Viaggiatore*. Ella Kannisen on voinut nähdä myös YLE Teeman Tutkiva juttu -sarjan juontajana. Heinäkuussa 2008 Ella juonsi kolmannen kerran Kaustisen kansanmusiikkijuhlia. Yle Teema esitti kevätkesällä 2012 Italiaan keskittyvän matkailuohjelman Tie Roomaan: kaksi pientä elefanttia, jossa Kanninen toimi oppaana. Kesäkuussa 2012 Kanninen alkoi juontaa Ylen Aamu-TV:n matkailuohjelmaa Ella Kannisen Toscana.

Kanninen puhuu suomen lisäksi ruotsia, englantia, ranskaa, italiaa ja viroa.

Ella Kanninen oli ehdolla Vuoden juontajaksi Vuoden puhuja -gaalassa 2017.

Video

Pressikuvat

Ella Kanninen

Juontaja

Valokuvaaja: Jouni Harala

Mediasta tutut juontajat

Mediasta tunnetut juontajat

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2
$zopim(function() { });