Emilia Vuorisalmi
Valokuvaaja: Pete Aarre-Ahtio

Emilia Vuorisalmi

Tiede tunteiden takana

Emilia Vuorisalmi on lääkäri, kirjailija, yrittäjä ja mediapersoona. Vuorisalmen intohimona on rohkaista ja inspiroida ihmisiä elämään oman näköistä elämää.

Emilia Vuorisalmi tunnetaan myös rakkauslääkärinä ja hänen viimeisen kirjansa käsittelee sitä miten jokainen meistä voi valjastaa rakkauden parantavat voimat käyttöönsä eri elämän tilanteissa – parisuhtesssa tai ilman.

Vuorisalmen tarina rakkauslääkäriksi sai alkunsa hänen omista kivuistaan ja haasteistaan. Eron ja sydänsurujen uuvuttavana Vuorisalmi kärsi kovista selkäkivuista, uniongelmista sekä paniikkioireilusta. Hän huomasi olevansa koukussa rakkauteen ja päätti selvittää miten hän pystyisi tasapainottamaan rakkauden päähormoneiden dopamiinin, serotoniini ja oksitosiiinin tasot mahdollisimman kestävästi. Hän sukelsi syvälle rakkaustieteisiin ja yhdisteli vanhaa viisautta ja viimeisimpiä keho-mieli tutkimuksia. Syntyi kestävän rakkauden resepti, joka nyt leviää myös maailmalla.

Emilia Vuorisalmi tietää, että jokaisen resepti kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja kukoistukseen on yksilöllinen ja hän haluaa auttaa ihmisiä löytämään kehon, mielen ja sielun tasapainon. Tämä tila kun on avain niin paranemiseen, rakkauteen kuin ihmeisiin! Emilia Vuorisalmi pyrkii myös elämään kuten opettaa ja käyttää iloa kompassinaan kohti merkityksellistä elämää ja hyppää rohkeasti uusiin haasteisiin. Hänet tunnetaankin myös räikeästä Jasminen roolista Ylen Kullannuput sarjassa.

Emiliasta sanottua:
"Emilian puhe on täynnä tietoa, viisautta ja energiaa!"
"Älyttömän inspiroiva puhuja!"
"Toivon, että olisin kuullut Emilian puheen aikaisemmin. Se auttoi minua ymmärtämään jotakin ainutlaatuista itsestäni ja elämästäni."

Aiheet esimerkiksi

  • Kaikki paitsi muutos on pysyvää – miten valjastaa elämän syklisyys voimavaraksi?
  • How to become a super charger? Kehon, mielen ja sielun tasapainon resepti
  • Miten elää rakkauden tilassa? Valjasta rakkaushormonien supervoimat käyttöösi kestävästi
  • Unelmat karttana ja ilo kompassina – suunnista kohti parasta versiota itsestäsi!

Pressikuvat

Emilia Vuorisalmi

Emilia Vuorisalmi

Rakkaustohtori, tietokirjailija

Valokuvaaja: Mikko Uosukainen / Lumiko Creative Oy

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2