Toni Piispanen

Periksiantamattomuus, sisu, rohkeus ja asenne

Toni Piispanen on yksi Suomen valovoimaisimmista huippu-urheilijoista. Hän on maailmanmestari, euroopanmestari ja Lontoon paralympialaisten kultamitalisti 100m pyörätuolikelauksessa. Toni on koulutukseltaan liikuntatieteiden maisteri ja on mukana monessa liikuntahallintoa palvelevissa tehtävissä.

Matka huipulle on ollut kaikkea muuta kuin helppo. Vuoden 2013 Suomen Urheilugaalassa Periksi ei anneta –pystillä ja samana vuonna valtakunnallisen Vuoden Rehtinä urheilijana palkitun puhujan avainsanoja ovat peräänantamattomuus, suomalainen sisu ja rohkeus. Toni kuljettaa kuulijansa pohtimaan omaa suhtautumistaan elämän muutosten ja erilaisuuden kohtaamiseen.

Toni yhdistää luennoillaan tosielämän tarinaansa, punnittua tietoa ja avointa ajattelua. Toni käyttää sykähdyttävällä tavalla harvinaislaatuista luentomateriaaliaan ja näistä syntyy ajatuksia herättävä, elämän vaikeuksia suhteuttava synteesi, jota hänen luennoille osallistuvat voivat käyttää hyödykseen työssään ja elämässään. Luennot sopivat monenlaiselle kohderyhmälle ja niin pienelle kuin isolle kuulijaporukalle.

Tonin aiheita ovat esimerkiksi:
- Suuret muutokset ja pitkäjänteisyys
- Tavoitteiden asettaminen ja niiden saavuttaminen
- Uskallus ja periksiantamattomuus organisaatioiden ja yksilöiden kehityksessä

Speakersforumin tiimi: "Toni Piispanen ja Pekka Hyysalo ovat arvostettuja puhujia ja esimerkkejä sisusta sekä periksiantamattomuudesta. Suosittelemme heitä lämpimästi tilaisuuksiin, joissa asenteen merkitystä halutaan korostaa!"

Video

Pressikuvat

Toni Piispanen

Samankaltaisia puhujia

Vuorovaikutteiset fasilitaattorit

Asenne valmentajat

Henkilökohtaisenkehityksen valmennus