Jokainen työntekijä ansaitsee hyvää johtamista ja hyvän työelämän.

Valokuvaaja: Vesa Kippola

Tietokirjailija

Helka Pirinen

Inspiraatiota ja draivia muutosjohtamiseen! Muutu – älä juutu!

MBA, FK Helka Pirinen on suosittu puhuja, tietokirjailija, yrittäjä ja liikkeenjohdon konsultti. Helkalla on rautainen kokemus muutosjohtamisen ja työelämän megatrendit- puheenvuorojen vetämisestä eri yleisöille.

Helka on kirjoittanut "Esimies muutoksen johtajana"- kirjan (Almatalent). Puheenvuoroissaan Helka hyödyntää kirjan tutkimusta ja työkaluja sekä jakaa esimerkkejä eri yrityksistä. Kyky yksinkertaistaa vaikeatkin muutosjohtamisen tilanteet on Helkan puheenvuoron parasta antia. Tuhannet johtajat eri toimialoilla saavat vuosittain sparrausta Helkalta muutosjohtamisen saloihin.

Helkan puheenvuorot ovat inspiroivia, vauhdikkaita ja innostavia. Hän rohkaisee, kannustaa ja antaa energiaa kuulijoilleen. Helkan valttikortti puhujana on kyky heittäytyä. Hän saa yhteyden yleisöönsä eikä jätä ketään kylmäksi. Helkassa yhdistyy piin kova asiantuntija ja hauska tarinankertoja. Hän uskaltaa ottaa esille vaikeitakin asioita unohtamatta huumorin pilkettä silmäkulmassaan.

Helkalla on yli 17 vuoden ura liikkeenjohdon konsulttina ja valmentajana. Hän on ollut toteuttamassa vaativia muutos- ja transformaatioprojekteja eri toimialoilla toimivissa yrityksissä niin Suomessa kuin ulkomailla. Helka on johtanut People & Performance palveluita Capgemini Consultingissa ja People & Change palveluita KPMG:llä Suomessa. Helka on toiminut myös HR päällikkönä ja toimittajana. Nykyään hän toimii toimitusjohtajana omassa yrityksessään People & Leadership Consulting Oy:ssä.

Helka kyseenalaistaa meidän totutut rutiinit. Ilman omien ajatusmallien kyseenalaistamista ei tapahdu muutosta. "Muutu, älä juutu", on Helkan slogan.

Helka virittää yleisönsä tunnelmaa kertomalla aitoja ja mieleenpainuvia tarinoita. Hän ottaa aktiivisesti yleisönsä mukaan yhteiseen keskusteluun. Helka herättelee kuulijoitaan katsomaan asioita uusista näkökulmista, muustakin kuin vain "omasta avaimen reiästä" käsin.

Helkan puheenvuorot on suunnattu niin yrityksen ylimmälle johdolle, esimiehille kuin työyhteisöille. Helka kartoittaa asiakkaan tarpeet tarkasti ja räätälöi sen mukaan puheenvuoronsa sisällön ja punaisen langan. Jokainen puhe on uniikki kokonaisuus

Helkan erityisosaamisena on muutosjohtamisen lisäksi työelämän megatrendit ja tulevaisuuden työ. Puheenvuorossa annetaan vastauksia siihen, miten työ tulee muuttumaan tulevaisuudessa ja mihin meidän pitää valmistautua nyt. Helka kertoo työntekijöiden odotuksista, uusista sukupolvista ja työelämän muutoksista digimurroksen aikakautena. Hän visioi miten johtaminen muuttuu digitalisaation ja robotiikan myötä.

Helka voi toimia myös juontajana ja fasilitaattorina. Helkalla on yli 20 vuoden kokemus puhumisesta ja esiintymisestä eri yleisölle. Helka luennoi suomeksi ja englanniksi.

Asiakkaan palautetta puheenvuoroista:

- Helka Pirinen olivat ehdottomasti huippuja sekä esittäjänsä osalta, että aiheeltaan. Myös elävä, osallistuttava ja hauska esitystapa oli varsin piristävä ja mieleen jäävä. Tällaista enemmän!
-Helka Pirinen oli aivan loistava esitelmöitsijä. Häntä olisi kuunnellut pidempääkin. Huumorin kautta täyttä asiaa.
- Helka Pirinen oli aivan loistava valinta perjantai-iltapäivään, jolloin alkoi matkamiestä jo väsyttämään, mutta Helka tykitti sellaisella vauhdilla tekstiä, ettei voinut muuta kuin olla suu hymyssä.
-Parasta koulutuksessa oli viimeinen esitys, Helka Pirinen. Sellaista materiaalia olisi voinut kuunnella vaikka koko kaksi päivää.

Video

Pressikuvat

Helka Pirinen

Esimiestyön valmentaja

Valokuvaaja: Vesa Kippola

Ajatuksia herättävät inspiraatiopuhujat

Palvelumuotoilu

Uusia näkökulmia

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2