Katri Johansson

johtajuuden ja tiimityön valmentaja

Katri Johansson

Johtaminen, tiimityö, unelmat ja niiden toteuttaminen

Katri Johansson on johtajuus- ja tiimityön valmentaja ja sukelluskouluttaja. Hän lähestyy nykypäivän johtamista inspiroivalla ja uniikilla tavalla tuoden johtamiseen helposti käyttöön otettavia ja elementtejä sukeltamisen maailmasta.

Satoja sukeltajia ja kouluttajia tarkkailleena Katri Johansson on löytänyt sukeltamisen johtamisesta selkeät elementit, joiden avulla voidaan luoda työelämään psykologista turvallisuutta työyhteisöön ja kasvattaa tiimien tehokkuutta.

Katri Johansson on harrastanut laitesukellusta yli kymmenen vuotta. SSI laitesukelluskouluttajaksi valmistuttuaan Katri lähti tutkimaan elementtejä ja työkaluja, joita parhaat johtajat ja sukelluskouluttajat hyödyntävät. Nyt Katri puhuu mieleenpainuvien tarinoiden siivittämänä sukelluskouluttajien käyttämistä johtamisen metodeista, joiden avulla luodaan psykologisesti turvallinen ilmapiiri ja timanttista tiimityötä.

Katrin vahvuus puhujana on energisyys ja into, jolla hän siirtää sanomansa yleisöön. Selkeäsanaisuudestaan ja otteessaan pitävistä esimerkeistään tunnettuna puhujana hän tuo uutta näkökulmaa, herättää pohtimaan ja työntää juuri sopivassa määrin kuulijoitaan uuden oppimisen alueelle. Katri on vetovoimainen persoona, jonka kertomukset ja mieleenpainuvat vertaukset yritysmaailman ja sukeltamisen maailman välillä pitävät otteessaan ja herättävät kuulijan ajattelemaan mahdollisuuksia itsessään sekä tiimissään.

Aiheet esimerkiksi

  • Johtamisesta pintaa syvemmältä – oivallukset pinnan alta, miksi parhaat sukelluskouluttajat ovat myös parhaita johtajia
  • Psykologinen turvallisuus – viisi sukelluskouluttajien käyttämää työkalua tiimien johtamisessa kohti huippusuorituksia
  • Unelmat ja niiden toteuttaminen – matka Thaimaahan ja takaisin, miten snorklaajasta kasvoi omien unelmiensa sankari
  • Tiimityö – kommunikoinnin ja tiimityön sankareiden oppeja ja kertomuksia syvyyksistä kohti timanttisia suorituksia

Pressikuvat

Katri Johansson

Katri Johansson

Sukelluskouluttaja

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2