Isa Karlsson

Isa Karlsson

Astu esiin, vahva osaaja ja tekijä!

Isa Karlsson on headhunter, puhuja ja kouluttaja, joka tuntee intohimoa työnhakuun niin kantilta jos toiseltakin. Isa on kouluttanut satoja osaajia valtakunnallisesti työnhakuun niin henkilökohtaisesti kuin erilaisten ryhmien kautta. Oppeja ovat saaneet niin alansa asiantuntijat, työntekijät kuin opiskelijat. Osaamisen sanoittamista ja tuotteistamista hän on onnistunut kirkastamaan niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla.

Headhunterina Isa tuntee tietysti rekrytoinnin tavoitteet ja haasteet myös työnantajien näkökulmasta. Kolikon toiselta puolelta katsottuna työnhaku näyttää toki toiselta, mutta ydin on aina ihmisissä, taidoissa ja tekemisessä.

Isan rehelliset ja energiset puheenvuorot herättävät kuuliansa ja kannustavat tarttumaan työnhakuun uusin työkaluin. Hän tuo tekemiseen konkretiaa, näkemystä ja haastaa katsomaan tulevaisuuteen rohkeasti.

"Työnhakuun turhautuu todella nopeasti, jos sanoittaa tavoitteensa aina samoin ja silti innokkaasti odottaa muuttuvia tuloksia. Totuus on, että työnhaun ainoa tehtävä on itsensä myyminen, eli taitojen tuotteistamista ja tekemisen viestintää. Turha jargonia ja elähtäneet kliseet eivät johda onnistumiseen, oli kyseessä sitten rekrytointi tai työnhaku. Tarvitaan taitoja yhdistää totuus ja tehtävä yritysten tulevaisuuden tavoitteisiin."

Isalla on puheenvuorojen lisäksi monipuolinen kokemus myös koulutuksista sekä rekrytoinnin sparrauksista. Kouluttajana Isa karttaa konsultti-jargoniaa ja siksi koulutukset ovat käytännönläheisiä, herättäviä ja osallistavia.

Esimerkkejä aiheista. Saatavilla yksittäisinä puheenvuoroina ja osallistavina työpajoina.

Totuus ja tehtävä työnhaussa

On aika katsoa totuutta silmiin ja oppia myymään itseään. Tehtävä on yksinkertainen, mutta vaatii osaamisen tunnistamista tuorein silmin sekä taitojen sanoittamista vastaamaan yrityksen tavoitteita. Työnhakijan tehtävänä on vastattava yrityksen kysymyksiin, mikä muuttuu, mitä haasteita on edessä ja miten asiat tehdään jatkossa.

Rekrytoi taidolla

Rekrytointiprosessit jäävät usein irralliseksi yrityksen strategisiin tavoitteisiin ja päätökset "musta tuntuu" -tasolle. Onnistunut rekrytointi vaatii ennakkotehtäviä, tulevaisuuden tunnustelua, tekemisen ja taitojen kartoittamista, mutta myös loputonta innostusta kohtaamisiin ja ylpeyttä omasta tekemisestä. Tavoitteena on löytää sopivin tekijä vahvistamaan yrityksen kasvua ja kannattavuutta, on ratkaisu rehellistä houkuttelua, pisara ainutlaatuisuutta ja kiistatonta luottamusta.

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat: Plan >> Do >> Check >> Act

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat

Puhuja kuuluu Speakersforumin laatuvarmistettujen valmentajien joukkoon. Hänen sekä monen muun luennoitsijan teemoista löytyy lukuisia valmiita valmennuskokonaisuuksia, joista autamme konseptoimaan teille parhaiten sopivan valmennuskokonaisuuden.

Speakersforumin valmennukset perustuvat viimeisimpiin tutkimuksiin vaikuttavuudesta ja ne nojaavat aina organisaationne tavoitteisiin, strategiaan ja arvoihin. Tuloksellisuus varmistetaan kytkemällä valmennuksen suunnittelu, toteutus ja toiminnan arviointi mm. jatkuvan parantamisen PDCA-kehään - Plan (suunnittele), Do (toteuta), Check (tarkista), Act (Toimi). Asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja rakentaa muutosbuusterin kanssa juuri teille sopivan kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Valmennukset ovat toteuttavissa sekä lähi- että etätoteutuksina.

Speakersforumin valmennuksiin kuuluu aina asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja, joka rakentaa yhdessä teidän ja puhujavalmentajan kanssa teille räätälöidyn kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Vastuuvalmentajina toimivat yli 30v valmennusalalla työskennelleet Maarika Maury ja Jaana Tuomila.

Video

Pressikuvat

Artikkelit

Isa Karlsson

Isa Karlsson

Toimintasi haastava headhunter

Henkilökohtaisenkehityksen valmennus

Henkilökohtainen kehitys

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2