Isa Karlsson

Isa Karlsson

Astu esiin, vahva osaaja ja tekijä!

Tunnistatko todellisen kriittisen osaamisen, kun pohdit yrityksesi kasvua? Entä kuinka selkeä on oma seuraava askeleesi työurallasi? Molemmissa on kyse tulevaisuudesta, potentiaalista ja konkretiasta.

Isa Karlsson on headhunter, joka haastaa sinut tarkastelemaan kriittisesti omaa ja yrityksen todellista potentiaalia nyt ja tulevaisuudessa. Yrityksen kasvutavoitteet tarkoittavat konkreettisesti toimintaa ja vaativia ratkaisuja. Palkkaatko samanlaisia tekijöitä tai vanhoja tuttuja tehtäviin, vaikka yrityksen tulevaisuuden strategia kipeästi vaatii jo toisenlaista osaamista? Isa herättää pohtimaan, tunnistatko sinä juuri ne kärjet, jotka mahdollisesti ratkaisevat yrityksen menestyksen tulevaisuudessa?

Entä sinä osaaja ja asiantuntija, pyyhitkö pölyjä vieläkin menneiltä työvuosista tai vuosikymmenistä työnhaussa vai osaatko valjastaa raudanlujan osaamisesi ja kokemuksesi tulevaisuuden haasteisiin? Urakehityksessä oman osaamisen sanoittaminen on ammattitaitoa, ehdoton kilpailuetu ja keino tulla nähdyksi potentiaalisena tekijänä. Isa perehdyttää tunnistamaan omat vahvuudet, löytämään kokemuksista terävimmät kärjet sekä erottautumaan massasta. Lyhyesti, Isa laittaa sinut ja potentiaalisi astumaan esille!

Isalla on vahva kouluttaja- ja uravalmentajatausta ja toimii tällä hetkellä headhunterina. Hän on herätellyt niin yrityksiä, asiantuntijoita kuin työelämän tuoreita tähtiä ajattelemaan omaa tulevaisuuttaan ja osaamisen kriittisiä kärkiä. Isa tunnetaan suorasanaisena, innostavana ja oivaltavana puhujana.

Isa Karlssonin luentoaiheita ovat esimerkiksi:
- Mitä vaatii onnistunut rekrytointi?
- Onnistu tekemään työhaastattelu rakentavasti
- Astu esiin, vahva osaaja ja tekijä!
- Oletko valmis työhaastatteluun?

Luennot räätälöidään kohdeyleisön mukaan.

Video

Pressikuvat

Artikkelit

Isa Karlsson

Isa Karlsson

Toimintasi haastava headhunter

Rekrytointi & Työntekijälähettiläisyys

Henkilökohtainen kehitys

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2