Frank Martela

Hyvinvoinnin psykologian dosentti

Frank Martela

Hyvinvoinnin ja motivaation tutkija

Frank Martela on kansainvälisesti tunnustettu ja Suomen johtava sisäisen motivaation, hyvinvoinnin, merkityksellisyyden ja hyvän elämän asiantuntija, jolla on selkeä näkemys siitä miten näitä edistetään työpaikoilla ja yhteiskunnallisesti.

Frank Martela toimii yliopistonlehtorina Aalto-yliopiston Tuotantotalouden laitoksella, jossa hän opettaa Designing Adaptive and Creative Organizations sekä Elämisen taito -kursseja ja tutkii sisäisen motivaation ja merkityksellisyyden ohella itseohjautuvia organisaatiota ja avointa strategiaa. Kahden tohtorin tutkinnon ohella (Tuotantotalous, Aalto-yliopisto 2012 & Käytännöllinen filosofia, Helsingin yliopisto 2019) hän on hyvinvoinnin psykologian dosentti Tampereen yliopistolla ja on julkaissut tieteenalansa johtavissa journaaleissa kuten Academy of Management Review, Perspectives on Psychological Science ja Nature Human Behaviour.

Frank Martela on Filosofian Akatemia Oy:n yksi perustajista ja on vuosien varrella pitänyt useita satoja puheenvuoroja suomalaisissa pörssiyhtiöissä, ministeriöissä ja muissa organisaatioissa. Häntä pidetään energisenä puhujana joka vakuuttaa asiantuntijuudellaan mutta osaa esittää asiansa selkeästi ja ymmärrettävästi.

Frank on julkaissut useita tietokirjoja kuten Draivi - Voiko sisäistä motivaatiota johtaa (Talentum 2015, yhdessä Karoliina Jarenkon kanssa) ja Valonöörit - Sisäisen motivaation käsikirja (Gummerus 2015). Hänen tuorein kirjansa, Elämän tarkoitus – Suuntana merkityksellinen elämä julkaistiin alun perin Yhdysvalloissa HarperCollinsin kustantamana ja on käännetty 29 eri kielelle. Hän on kirjoittanut Harvard Business Review:iin, Scientific American:iin ja CNBC:lle ja häntä on haastateltu niin New York Timesiin, Fox Newsiin kuin Le Mondeen ja BBC:lle ja hän on luennoinut hyvinvoinnista ja merkityksellisyydestä yliopistoissa viidellä eri mantereella, mukaan lukien Harvardin ja Stanfordin yliopistot sekä pitänyt esityksen New Scientist:in Big Thinkers -luentosarjalla.

Aiheet esimerkiksi

  • Sisäisen motivaation vahvistaminen omassa työssä
  • Sisäisen motivaation johtaminen
  • Merkityksellinen työ
  • Merkityksellinen elämä
  • Avaimet työhyvinvointiin – miten vahvistaa hyvinvointia ja aikaansaamista sisäisen motivaation kautta
  • Itseohjautuvuus ja yhteisöohjautuvuus – avain ketteryyteen, kannattavuuteen ja työntekijöiden sitoutumiseen
  • Työelämän tulevaisuus – mitä työn murros vaatii yksilöiltä ja organisaatioilta

Video

Pressikuvat

Frank Martela

Frank Martela

Filosofi

Valokuvaaja: Iconic Creative Oy

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2