Herkko Plit

Herkko Plit

Energia, energiapolitiikka ja avoimet kaasumarkkinat

Hyvin suunniteltu ja jämäkästi toteutettu projekti on johtamisen ehkä vaativin muoto. Miten projekti saatetaan läpi julkisen päätöksenteon? Tavoitteen asettaminen projekti- tai yhtiön henkilöstölle ja osaajien rekrytointi? Aikataulut ja mittaaminen? Asenteen merkitys työyhteisössä. Tästä kaikesta osaamistaan jakaa yhdestä Suomen vaativimmista projekteista, Balticconnector, vastaava Herkko Plit (DI). Tätä yhteiskunnallisesti ja taloudellisesti merkittävää hanketta hän johtaa yli 16 vuoden johtajan kokemuksella. Kansainvälisesti on todettu, että tällä miehellä on opetettavaa johtamisesta.  

Pitkän linjan energiamiehenä Plitillä on kokemusta vaativista johtotehtävistä esimerkiksi Fortumilla ja Työ- ja elinkeinoministeriön energiaosaston teollisuusneuvoksena. Hän on suorittanut myös lukuisia kansainvälisiä energia-alan toimeksiantoja asiantuntijaroolissa. Hän on innostava energia-alan puhuja, joka valottaa tulevaisuuden näkymiä niin Suomen ja EU:n energiapolitiikan kuin avoimien kaasumarkkinoiden tai ydinenergian osalta. Suomi on suuntaamassa Euroopan yhteisille energiamarkkinoille, ja Herkko kertoo, miten se tapahtuu. Hänen näkemyksilleen on kysyntää energia-alalla maailmanlaajuisesti.  

Herkko Plit toimii hiilineutraalin yhteiskunnan aitiopaikalla valtionyhtiö Baltic Connector Oy:n toimitusjohtajana. Vuonna 2020 valmistuva Balticconnector on Suomen ja Viron välinen kaksisuuntainen maakaasuputki. 

Herkko Plit

Viestintä

IoT-valmentajat

Tarinallistavat fasilitaattorit

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2