> >

Anssi Vanjoki

Muutosjohtaminen, johtajuus & innovatiivinen ajattelu.

Anssi Vanjoki on Lappeenrannan Teknillisen Yliopiston professori, kokenut muutosjohtaja, enkelisijoittaja ja väsymätön monitoimija.

Aiemmin Anssi toimi Nokian Oyj:n palveluksessa vuodesta 1991 ja varatoimitusjohtajana ja johtokunnan jäsenenä vuodesta 1998. Hän työskenteli muun muassa Markets-yksikön johtajana, Multimedia-toimialaryhmän johtajana sekä Nokia Mobile Phonesin johtajana. Vanjoki johti aikanaan Nokian Multimedia-toimialaa, joka kehitti älypuhelimia. Hänen aikanaan Nokia kohosi maailman suurimmaksi älypuhelimien valmistajaksi. Vanjoki kuului pääjohtaja Jorma Ollilan kokoamaan ryhmään, niin sanottuun "dream teamiin". 1980-luvulla Anssi toimi erilaisissa johtotehtävissä eri maissa innovatiivisen amerikkalaisyhtiön 3M palveluksessa. Anssi on Amer Sports Oyj:n, Vertu matkapuhelinyhtiön ja useiden kasvuyritysten hallituksen puheenjohtaja.

Vankan globaalin monitahoisen kokemuksen ansiosta Anssi on todella kysytty johdon ja johtoryhmien sparraaja ja innovatiivisen muutosajattelun käynnistäjä.

Anssin luentoaiheita ovat esimerkiksi:
- Johtajuus & muutosjohtaminen
- Innovatiivinen ajattelu
- Johtoryhmien ja hallitusten yhteistyö

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Autamme sinua löytämään parhaan puhujan tapahtumaanne.

Aihe ?
Tapahtuma ?
Puhuja ?
Nimi
Yritys
Toimenkuva
Osoite
Postinumero
Paikkakunta
Puhelin
Sähköposti
Hinta/Budjetti
Lisätietoja

Ota yhteyttä

Puh: 0201-5529 90
Sähköposti info@speakersforum.fi

Google translate

Facebook

Oy Speakersforum Finland Ab, Sinikalliontie 5, 02630 Espoo. Puh: 0201 5529 90.

Sivukartta