Anni Lintula

Anni on inspiroiva ja vakuuttava esiintyjä, jolla on ensikäden tietoa siitä, millaisia heikkoja signaaleja nuorten kohderyhmästä nousee.

Valokuvaaja: Satu Nyström

sukupolven Z asiantuntija

Anni Lintula

Anni Lintula on Z-sukupolven asiantuntija ja A-lehtien nuorten medioiden liiketoimintajohtaja, joka on työskennellyt yli kymmenen vuotta nuorisokohderyhmän parissa niin journalistina, päätoimittajana kuin liiketoimintajohtajanakin. Anni on ollut luotsaamassa nuorten kohderyhmälle lukuisia menestyneitä digitaalisia mediatuotteita, kuten Demi.fi-verkkoyhteisöä, palkittua chatfiction-somedraamaa ja YouTube-yhteisöä. Anni on ollut toteuttamassa myös lukuisia tutkimushankkeita nuorten kohderyhmästä liittyen esimerkiksi tubettajien valtaan ja vastuuseen sekä nuorten sosiaalisen median käyttöön. Anni tiimeineen on jatkuvassa vuorovaikutuksessa Z-kohderyhmän kanssa niin sosiaalisessa mediassa, Demi.fi-verkkoyhteisössä kuin YouTubessakin. Siksi Annin tiimissä on aina ensikäden tietoa nuorisokohderyhmästä.

Anni kannustaa kaikkia yrityksiä ja julkisia toimijoita ennakoimaan tulevaisuutta ja kääntämään katseen nuoriin kuluttajiin. "Sukupolvi Z eli noin 8-20-vuotiaat kuluttajat, on haastava ja kiehtova kohderyhmä, joka eroaa arvoiltaan, asenteiltaan, kulutustottumuksistaan ja mediankäyttötavoiltaan merkittävästi aiemmista sukupolvista. Nuoret vaikuttavat perheiden ostopäätöksiin jo nyt, ja heillä arvioidaan olevan globaalisti 44 biljoonan dollarin ostovoima. Kun ymmärtää, millaisia heikkoja signaaleja nuorten kohderyhmästä nousee, organisaatiot voivat valmistautua kohtaamaan tulevaisuuden kuluttajan." Anni sukeltaa puheenvuoroissaan inspiroivasti sukupolven Z arvoihin, asenteisiin ja mediankäyttötapoihin. Annilla on lukuisia konkreettisia esimerkkejä siitä, miten nuorisokohderyhmä koukutetaan digitaalisissa julkaisukanavissa ja miten nuorille kehitetään täysin uudenlaisia mediakonsepteja esimerkiksi Instagramiin, YouTubeen ja Snapchatiin. Anni on erittäin kokenut esiintyjä: hänet on nähty key note -puhujana muun muassa media-alan tapahtumissa ja hän on käynyt useissa organisaatioissa perehdyttämässä tiimejä nuorisokohderyhmästä. Anni juontaa nuorten kohderyhmään pureutuvaa Zetapodi-podcastia, joka on kuunneltavissa kaikissa suosituissa podcast-palveluissa.

Otsikkoehdotuksia nuorten johtajuudesta:

Miten nuoria... rekrytoidaan / sitoutetaan / johdetaan?

Nuorten... arvot / asenteet / odotukset ...työelämään.

Mitä nuoret kaipaavat johtajuudelta?

Mikä nuorten rekrytoinnissa tärkeää?

Millainen rekrytointi / johtajuus nuoriin toimii?

Pressikuvat

Anni Lintula

Anni Lintula

liiketoimintajohtaja

Valokuvaaja: Satu Nyström

Ajatuksia herättävät yritysjohtajat

Valmentajat & Juontajat

Tunnetut mediakasvot

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2