Antti Leppilampi

Tekoälyn ja inhimillisyyden yhdistäminen – avain tulevaisuuden koulutuksen ja liiketoiminnan uudistamiseen.

Valokuvaaja: Manu Eloaho

Koulutuksen uudistaja

Antti Leppilampi

Yhteistoiminnallista ja konkreettista

Antti Leppilampi on merkittävä asiantuntija koulutuksen ja tekoälyn alalla, erityisesti ChatGPT:n soveltamisessa opetukseen ja liiketoimintaan. Haaga-Helian ammattikorkeakoulun lehtorina Antti on ohjannut kansainvälisiä opiskelijoita ja ammattilaisia, tuoden globaalin näkökulman ja monikulttuurisen ymmärryksen opetukseen.

Hänen lähestymistapansa koulutukseen korostaa oppilaiden ja opiskelijoiden resilienssikyvyn sekä sosiaalisten taitojen kehittämisen tärkeyttä teknologisen kehityksen rinnalla. Antti on vahvasti sitoutunut luomaan uusia, vastuullisia opetussuunnitelmia, joissa ChatGPT ja muut tekoälymallit integroidaan kriittisesti osaksi opetusta.

Hänen e-kirjansa "Chat GPT Vinkit– Työkalupakki arkeen" on käytännönläheinen opas, joka korostaa ChatGPT:n potentiaalia parantaa tiimityöskentelyä ja tuottavuutta. Antin näkemyksen mukaan tekoälyn vastuullinen käyttö voi tuoda merkittäviä etuja, kunhan työyhteisössä noudatetaan selkeitä eettisiä pelisääntöjä.

Antti on toiminut myös projektipäällikkönä Kaakkois-Suomessa, kehittäen alueelle e-urheiluverkostoa järjestäen koulutuksia sekä tapahtumia sadoille nuorille. Hänen johtama ESGE-projekti loi useamman työpaikan alueen nuorille. Kyseinen työ on korostanut hänen kykyään yhdistää teknologinen osaaminen ja yhteisöllinen vaikuttaminen, edistäen e-urheilun kasvua ja nuorten osallistumista alalla.

Lisäksi Antti on kouluttanut Suomen suurimpia organisaatioita, jakamalla asiantuntemustaan laajasti työelämän kontekstissa. Hän on myös antanut pitchauskoulutusta opiskelijoille ympäri Eurooppaa, osoittaen kykynsä siirtää tärkeitä viestintä- ja esitystaitoja seuraavalle sukupolvelle.

Antti Leppilampi on ihanteellinen puhuja ja kouluttaja, joka yhdistää syvällisen asiantuntemuksen, pedagogisen näkemyksellisyyden ja inhimillisen kosketuksen tekoälyn maailmaan. Hänen kokemuksensa ja näkemyksensä tekevät hänestä arvokkaan resurssin kaikille, jotka haluavat pysyä ajan hermolla ja kehittää osaamistaan jatkuvasti muuttuvassa teknologisessa maisemassa.

Aiheet esimerkiksi

  • Miten ChatGPT ja tekoäly muuttavat opetusta ja liiketoimintaa?
  • ChatGPT:n rooli ja potentiaali modernissa koulutuksessa.
  • Tekoälyn hyödyntäminen yrittäjyydessä ja organisaatioiden kehittämisessä.
  • Vastuullisen ja eettisen tekoälyn käyttö: pelisääntöjen luominen ja soveltaminen.

Pressikuvat

Antti Leppilampi

Antti Leppilampi

ChatGPT ekspertti

Valokuvaaja: Manu Eloaho

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2