Ihmisläheinen johtaminen on avain onnistumiseen

Valokuvaaja: All Rights Reserved Mikko Kakela

Kokenut digiliiketoiminnan ammattilainen

Tomi Pyyhtiä

Digitalisaatio luo mahdollisuuksia

Pyyhtiä on työskennellyt pitkään digitaalisen liiketoiminnan johtamisen parissa. Ennen Keskoa hän käynnisti ja johti Raha-automaattiyhdistyksen verkkokauppayksikön toimintaa. Tätä aikaisemmin hän toimi digitaalisen markkinoinnin, analytiikan ja verkkoliiketoiminnan kehitystehtävissä SOK:lla.

Pyyhtiä oli Mainostajien Liiton (nykyinen Marketing Finland) digiryhmän yksi perustajajäsenistä ja toimi sen puheenjohtaja vuosina 2015-2016. Hän on kokenut esiintyjä ja oli kirjaidean isä, pääkirjoittaja ja toimittaja suuren suosion saavuttaneissa Digin mitalla ja Digin mitalla 2.0 kirjoissa (www.diginmitalla.fi). Parhaillaan hän valmistelee uutta kirjaansa Digialan esimies ja johtaja. Hän on kirjoittanut myös aktiivisesti digialaan ja esimiestyöskentelyyn liittyviä kirjoituksia mm. www.marmai.fi Mainostajien blogiin, sekä www.asml.fi blogiin.

Pyyhtiän ja hänen johtamansa digitiimin vastuualue kattaa Keskon eri verkkokauppojen ja digitaalisten palveluiden liiketoiminnan tukemisen verkkokaupan ja analytiikan keinoin. Tärkeimmät osa-alueet ovat mm. Kesko-tason strategisen hakukoneoptimoinnin kehittäminen, verkkoliiketoiminnan analyysien tekeminen, konversio-optimointi ja A/B testauksen toteuttaminen, sekä verkkoliiketoiminnan, prosessien- ja toimintamallien-, sekä tietosuojan kehittäminen (GDPR ja ePrivacy).

Hän on kiinnostunut ja motivoitunut digitalisaatiosta, uusista digiteknologioista, digitaalisesta liiketoiminnasta, asiakaskokemuksen ja online-myynnin kehittämisestä ja digitiimien ihmisläheisestä johtamisesta.

Pressikuvat

Tomi Pyyhtiä

Keskon webanalytiikkatiimin vetäjä

Valokuvaaja: All Rights Reserved Mikko Kakela

Asiakaspalvelu

Markkinointi & Brändäys

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2