Toimitusjohtaja, yrittäjä

Joona Haatainen

Nuori visionäärinen näkijä ja tekijä

Joona Haatainen on 24-vuotias, Troot Networkin toimitusjohtaja ja menestynyt yrittäjä. Aiemmin Justimuksen managerina tunnettu Joona ei ole pelännyt urallaan tarttua mahdollisuuksiin ja haluaa kannustaa omalla tarinallaan kuulijaa rohkeuteen sekä yrittämiseen ja oman tiensä seuraamiseen. Joona uskoo omiin arvoihin nojaamiseen, niiden esiintuomiseen ja luovaan hulluuteen sekä asiantuntijuuteen niin työssään kuin elämässä kaikenkaikkiaan. Hän haluaa kannustaa yrityksiä ja yksilöitä tuomaan rohkeammin esiin omia arvojaan ja mielipiteitään sekä olla pelkäämättä aitoutta ja erottautumista.

Troot Networkin tiimissä Joona tunnetaan muiden sparraajana, joka haalii hoidettavakseen aina enemmän kuin vähemmän. Vuosia sitten alkanut into Tube-hommiin on kiihtynyt entisestään ja Joonan visiona onkin edistää ja kasvattaa Troot Networkin kautta koko alan tietoisuutta ja tunnettuutta. Tällä hetkellä Trootin tallissa on yhteensä yhdeksän sisällöntuottajaa, joiden kanavilla on Suomessa reilusti yli 700 000 tilaajaa.

Joona on kokenut puhuja, joka on ollut puhumassa mm. Cannes MIP Digital Fronts, Markkinointiviikot, Tubecon Industry Dayssa. Tämä nuori visionääri puhuu yrityksille siitä mitä on sisältömarkkinointi 2020-luvulla, miten markkinoidaan ja tuotetaan laadukasta sisältöä ja kuinka hyödyntää murroksessa olevan markkinoinnin mahdollisuudet.

Pressikuvat

Joona Haatainen

Troot Networkin perustaja

Valokuvaaja: Gesina Sundström

Menestyneet yritysjohtajat

Markkinointivalmentajat

Sosiaalinen media

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2