Timo Toivanen

Johda yrityksesi luvuilla menestykseen

Timo Toivanen on TT Valmennus Oy:n perustaja ja omistajayrittäjä. Timo on yritystalouden moniottelija, jonka intohimona on synnyttää kuulijoilleen talouden oivalluksia. Timo on kokenut yritysvalmentaja, joka on kouluttanut yli 1000 valmennustapahtumaa niin räätälöidyissä yritysvalmennuksissa kuin lukuisten suomalaisten koulutusorganisaatioiden valmennuksissa. Timon teesit talouden valmentajana ovat osaa asiasi, vuorovaikutus puree, intouta, rautalangoita ja oivalluta.

Timo on valmentanut yrityksen talouden aiheita laajasti ja lisäksi yrittäjyyttä sekä liiketoiminnan kehittämistä. Timon vahvin osaaminen talouden valmentajana liittyy yrityksen liiketoiminnan ja talouden johtamisen kehittämiseen, mm. hinnoittelun, kannattavuuslaskennan, talousinformaation analysoinnin, talouden suunnittelun tai investointilaskennan keinoin.

Timo jakaa talouden ilosanomaa ymmärrettävästi ja kuulijat huomioiden, eikä puhu "talousjohtajaa", jos kuulijat eivät ole talousjohtajia. Timo on positiivinen, energinen ja innostava esiintyjä, joka tempaa kuulijansa mukaan tarinaan.

Esityksissään Timo vastaa mm. kysymyksiin; Mitä jokaisen yrittäjän pitäisi tietää taloudesta? Miten yrityksen budjetoinnista saataisiin enemmän hyötyjä irti? Miten asetamme parempia taloudellisia tavoitteita? Miten hinta vaikuttaa yrityksemme kannattavuuteen? Miten kasvatamme yrityksemme arvoa? Miten parannamme yrityksemme kannattavuutta? Miten valitsemme oikeat tunnusluvut toimintamme ohjaamiseen ja seurantaan? Miten varmistamme yrityksemme maksuvalmiuden?

Video

Pressikuvat

Timo Toivanen

Samankaltaisia puhujia

Esiintymisvalmennus

Tiimityö & Menestyvä tiimi

Tunnelmaa nostattavat juontajat