> >

Pauli Kopu

Markkinointi ja median murros

Pauli Kopu on valittu yhdeksi maailman lupaavimmista uusista tuottajista Cannesissa. Hän on perustanut liikkuvaan kuvaan erikoistuneen luovan toimiston, joka toimii Helsingissä ja Los Angelesissa. Lisäksi hän on yksi Tubeconin perustajista edistämässä suomalaista uutta nuorisomediaa - suomalainen tubeyhteisö on aktiivisimpia ja kiinnostavimpia koko maailmassa.

Kaikkien medioiden roolit on muutoksessa. Tämä muutos haastaa myös kaikki markkinoinnin ja viestinnän konventiot. Uusien mediakanavien tullessa ja kasvaessa ne muuttavat myös vanhojen medioiden roolia. Uusin muutos on digitalisaatio ja internet, jotka muuttavat koko viestinnän perusajatusta: harvoilta monille puhumista. Uusi paradigma on kaikilta kaikille kommunikaatio. Tämä maailma ei kumarra ylhäältä alas annettuja viestejä tai sanelua. Uudessa mallissa korostuu jaettu tieto ja kokemukset, sekä yhteisö.

Digitalisaatio muutti ensimmäiseksi musiikkialan, sittemmin se on myllännyt uusiksi lehti- ja kustannustoimintaa ja nyt seuraavaksi televisiota, markkinointia, mainontaa ja viestintää - vieläkin radikaalimmin kuin olemme nyt nähneet.

Pauli on haastatellut maailman mediajohtajia aineena television ja markkinoinnin tulevaisuus ja perustaa monet näkemyksensä ajatuksiin, joita pohditaan niin Madison Avenuella kuin Hollywoodissa.

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Autamme sinua löytämään parhaan puhujan tapahtumaanne.

Aihe ?
Tapahtuma ?
Puhuja ?
Nimi
Yritys
Toimenkuva
Osoite
Postinumero
Paikkakunta
Puhelin
Sähköposti
Hinta/Budjetti
Lisätietoja

Ota yhteyttä

Puh: 0201-5529 90
Sähköposti info@speakersforum.fi

Google translate

Facebook

Oy Speakersforum Finland Ab, Sinikalliontie 5, 02630 Espoo. Puh: 0201 5529 90.

Sivukartta