Henrik Dettmann

Tuuri syntyy tekemällä – ei makaamalla

Valokuvaaja: Iconic Creative Oy

Henrik Dettmann

Johtamisen ja tiimityön merkitys matkalla menestykseen

Henrik Dettmann on yksi suomalaisen urheiluhistorian meritoituneimmista valmentajista.

Suomen omaleimaisimpiin ja mukaansatempaavimpiin puhujiin lukeutuva Dettmann on mm. vuoden 2002 MM-pronssimitalisti, FIBA EuroCup Challengen mestari 2004, vuoden koripallovalmentaja Saksassa ja Suomessa sekä koko Suomen hurmanneen Susijengin entinen päävalmentaja ja pääarkkitehti, jonka uran käänteet Saska Saarikoski ikuisti kirjaansa "Dettmann ja johtamisen taito" (WSOY, 2015).

Henrik Dettmann käsittelee puheenvuoroissaan muun muassa suomalaista ja eurooppalaista urheiluhistoriaa, yhteiskunnallisia muutoksia, onnistuneen johtajuuden rakennetekijöitä ja pitkän ja lyhyen tähtäimen tavoitteentekoa – unohtamatta viittauksia kulttuuriin, politiikkaan ja psykologiaan.

Aiheet esimerkiksi

  • Joukkueen ja ryhmän johtaminen ja kehittäminen
  • Yksilön huomioiminen ja kehittäminen
  • Asiantuntijoiden/asiantuntijaorganisaation johtaminen ja kehittäminen
  • Hyvän hengen luominen – mikä merkitys tiimihengellä on tuloksenteossa?
  • Motiivit – motiivien tunnistaminen sekä motivaatio-ongelmien tunnistaminen ja ratkaiseminen
  • Tuloksenteko erilaisissa toimintaympäristöissä
  • Erilaisten kulttuuritaustojen tunnistaminen ja monikulttuurisessa ympäristössä toimiminen
  • Miten oivalluttaminen auttaa ihmistä kehittymään suhteessa omaan maksimiinsa ja viiteryhmäänsä?
  • Minkälaisiin oppimis- ja ihmiskäsityksiin menestystä tavoitellessa kannattaa tukeutua?
  • Miten urheilu – sen monissa muodoissa – vaikuttaa yhteiskuntaan ja toisinpäin?
Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat: Plan >> Do >> Check >> Act

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat

Puhuja kuuluu Speakersforumin laatuvarmistettujen valmentajien joukkoon. Hänen sekä monen muun luennoitsijan teemoista löytyy lukuisia valmiita valmennuskokonaisuuksia, joista autamme konseptoimaan teille parhaiten sopivan valmennuskokonaisuuden.

Speakersforumin valmennukset perustuvat viimeisimpiin tutkimuksiin vaikuttavuudesta ja ne nojaavat aina organisaationne tavoitteisiin, strategiaan ja arvoihin. Tuloksellisuus varmistetaan kytkemällä valmennuksen suunnittelu, toteutus ja toiminnan arviointi mm. jatkuvan parantamisen PDCA-kehään - Plan (suunnittele), Do (toteuta), Check (tarkista), Act (Toimi). Asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja rakentaa muutosbuusterin kanssa juuri teille sopivan kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Valmennukset ovat toteuttavissa sekä lähi- että etätoteutuksina.

Speakersforumin valmennuksiin kuuluu aina asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja, joka rakentaa yhdessä teidän ja puhujavalmentajan kanssa teille räätälöidyn kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Vastuuvalmentajina toimivat yli 30v valmennusalalla työskennelleet Maarika Maury ja Jaana Tuomila.

Video

Pressikuvat

Henrik Dettmann

Henrik Dettmann

Palkittu koripallovalmentaja

Valokuvaaja: Iconic Creative Oy

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2