Pata Degerman

Rajat, jotka asetamme itsellemme, ovat usein illuusioita. Itse asiassa pystymme pääsemään huomattavasti pidemmälle.

Suomen ainoa löytöretkeilijä

Pata Degerman

Pata Degerman vie yleisön sinne, missä muut eivät ole olleet.

Pata on Speakersforumin Vuoden Puhuja 2006.

Patrick "Pata" Degerman on Suomen ainoa ammattimainen löytöretkeilijä. Pata on suunnitellut ja osallistunut useille retkikunnille ja löytöretkille, jotka ovat vieneet miehen kymmeniin maihin maailman kaikilla mantereilla.

Löytöretkien ja eri organisaatioiden suuria projekteja voi monin tavoin verrata toisiinsa. Usein joudutaan kohtaamaan tuntemattomia asioita, jolloin tavoitteen saavuttamiseksi tarvitaan uusia toimintatapoja ja luovaa ajattelua. Luennoillaan Pata antaa ideoita ja konkreettisia työkaluja tavoitteiden asettamiseen, saavuttamiseen sekä tiimityöhön. Konkreettisten ja omakohtaisten sekä hauskasti kerrottujen ja upeasti kuvitettujen esimerkkien kautta kuulijat pääsevät näkemään mahdollisuuksia erilaisille toiminta- ja ajattelumalleille.

"Rajat, jotka asetamme itsellemme, ovat usein illuusioita. Itse asiassa pystymme pääsemään huomattavasti pidemmällekin. Se, että uskaltaa mennä asettamiensa rajojen ulkopuolelle, avaa mielestäni aistit ja antaa voimia tuleviin haasteisiin.", Pata toteaa.

Patan ehdoton vahvuus on taito yhdistää kokemuksensa ja osaamisensa organisaatioiden ja työntekijöiden arkipäivään. Pata sopii puhujaksi niin suurille lavoille kuin intiimeihin tilaisuuksiin. Luennon sisältö muokkautuu sulavasti asiakastapahtumiin, johtoryhmän strategiapäivään, henkilökunnan kick-offiin tai isoon yleisötapahtumaan.

Pata on saanut loistavat palautteet kaikilta kohderyhmiltä. Hän on puhunut duunareille kylmässä teollisuushallissa ja pörssiyhtiöiden johtajille Finlandia talon päänäyttämöllä. Pata räätälöi puheenvuoronsa sisällön kohderyhmälle, mutta persoonana Pata on aina Pata, yleisöstä riippumatta.

Pata esiintyy täysin sujuvasti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Video

Pressikuvat

Pata Degerman

Pata Degerman

Löytöretkeilijä

Stressinhallinnanvalmennus

Johtaminen

Johtamisen valmentajat

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2