Hyvinvointivalmentaja

Vertti Harjuniemi

Kokonaisvaltainen hyvinvointi, motivaatio ja jaksaminen

Suosittu valmentaja Vertti Harjuniemi näkee jokaisen toimivan työyhteisön koostuvan hyvinvoivista yksilöistä.

Koko ik√§ns√§ kilpaurheillut Harjuniemi on tehnyt mittavan uran hyvinvoinnin parissa ja kouluttautunut mielen valmentajaksi (Mind Coach¬ģ certified trainer). H√§n on personal trainerina valmentanut tuhansia ihmisi√§ niin kasvotusten kuin verkon kautta ja tehnyt kaksi omaa tv-sarjaa hyvinvoinnista; Jutan ja Vertin supersinkkudieetti, sek√§ Bull vs. Vertti. Harjuniemi n√§htiin Gladiaattoreissa Titaanin roolissa. Vertin kirja "Hyv√§, parempi, paras" julkaistaan kev√§√§ll√§ 2018.

Vertti Harjuniemi on motivoiva ja innostava puhuja, joka painottaa luennoillaan tavoitteiden saavuttamisen vaativan niin kehon kuin mielen hallintaa. Harjuniemi puhuu suoraan, kannustaa, motivoi ja antaa konkreettisia vinkkejä yksilön hyvinvoinnin lisäämiseksi. Hänen luentojensa teemoja ovat liikunta, ravinto, motivaatio, tavoitteet sekä työhyvinvointi ja stressinhallinta.

Luennot räätälöidään aina tapahtuman sekä kuulijakunnan mukaan. Sen lisäksi, että jokainen löytää varmasti avaimia omaan elämäänsä, ovat luennot aina huumorilla höystettyjä ja jokainen paikalla oleva varmasti viihtyy.

"Ihminen voi olla paras versio itsestään vain voimalla hyvin niin henkisesti kuin fyysisesti. Motivaatio tekemiseen ei synny, se täytyy tulosten kautta tehdä."

Video

Pressikuvat

Vertti Harjuniemi

Motivaatiovalmentajat

Mediasta tutut valmentajat

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2