Jussi Venäläinen

Moni ajaa työelämässä kovaa, mutta liian pienellä vaihteella. Moottori eli aivot käyvät ylikierroksilla ja tuottavat runsaasti turhia päästöjä stressin muodossa

Valokuvaaja: Hanna Juutilainen

KTM, Sarjayrittäjä

Jussi Venäläinen

Suomen johtava flow-tilan asiantuntija

Jussi Venäläinen on intohimoisesti ihmismieleen ja huippusuorituskykyyn suhtautuva sarjayrittäjä ja Suomen johtava flow-tilan asiantuntija. Hän kouluttaa yrityksiä, yrittäjiä ja tietotyöläisiä pääsemään flow-tilaan ja luomaan sille edellytyksiä. Jussin koulutustausta on monialaisesti kauppatieteissä, aikuisopettajuudessa ja liikuntabiologiassa ja hänellä on pitkä kokemus viisaan työn, hyvinvoinnin ja tehokkuuden kehittämisestä yrityksissä.

Viimeisen kymmenen vuoden ajan Jussi Venäläinen on tutkinut laaja-alaisesti tuottavuutta, hyvinvointia, luovuutta, oppimista ja itsensä kehittämistä. Tämä tutkimusmatka vei Jussin muutamia vuosia sitten flow-tilan pariin, joka imaisi hänet mukaansa täysin. Mitä syvemmälle ja laajemmalle flow’n teemaan Jussi syventyi, sitä enemmän hän vakuuttui siitä, että näiden oppien vieminen työelämään ja yhteiskuntaan muutenkin olisi hyvin vaikuttavaa. Niinpä Jussi päätti keskittyä päätoimisesti jalostamaan neurobiologian ja psykologian tarjoamasta flow-tietämyksestä keinoja tietotyön käytännön arkeen, jotta työelämästä voisi tehdä viisaamman ja merkityksellisemmän.

"Moni ajaa työelämässä kovaa, mutta liian pienellä vaihteella. Moottori eli aivot käyvät ylikierroksilla ja tuottavat runsaasti turhia päästöjä stressin muodossa. Työelämässä onkin tarvetta ottaa käyttöön tietotyön viisain vaihde eli flow-tila. Flow parantaa merkittävästi tuottavuutta, luovuutta ja oppimista ja siitä hyötyvät sekä työntekijä että työnantajat."

Jussi Venäläinen puhuu siitä, kuinka sattumankaupan sijaan flow-tilaa voi tietoisesti hakea luomalla sille edellytyksiä, niin yksilön kuin organisaatioiden tasolla. Hän on kirjoittanut tietokirjan Flow-tila - Tietotyön viisain vaihde ja muodostanut flow'ta työssä käsittelevän mallin Flow’n portaat, jonka osioita ovat vireystila, keskittyminen, haastavuus, viisas työ, yhteisöllisyys, luovuus ja merkitys. Tieteellisestä taustastaan huolimatta Jussi lähestyy teemaa käytännönläheisesti ja kaikille kuulijoille jää flow’n salojen lisäksi myös konkreettisia työkaluja vietäväksi omaan työhön.

Pressikuvat

Artikkelit

Jussi Venäläinen

Jussi Venäläinen

Flow-tilan asiantuntija

Valokuvaaja: Hanna Juutilainen

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2