Juha Wiskari

Juha Wiskari

Ajanhallinnan kouluttaja, kulttuurimuutoksen toteuttaja

Juha Wiskari on toiminut viimeisen 30 vuoden aikana vuorotellen yrityskonsulttina, kouluttajana ja yritysjohtajana – ja sama tahti jatkuu edelleen.

Juha Wiskari oli esimerkiksi toteuttamassa Suomen Autokatsastus Oy:n legendaarisen kulttuurimuutoksen jo hallintoalamaiskulttuurista palveluyritykseksi jo 1990 luvulla, ja toimi samaan aikaan myös Euroopan suurimman ja Suomen pääkatsastusaseman päällikkönä. Juha on tehnyt töitä yli 300 yritykselle.

Tänään hän johtaa luomaansa Gre@Brains Network verkostoa. Ihmisviisauden ja digitaalisen älykkyyden yhdistävää Gre@Brains Network-verkostoa. Ratkaisu työyhteisöille kohti menestystä – lähtökohtatilanteesta, toimialasta tai organisaation koosta riippumatta – on osallistaa henkilökunta ja tärkeät sidosryhmät nopeasti, haastavasti, kattavasti ja toiminnallisesti yhteisen päämäärän saavuttamiseksi. Muutos on sitten seuraus ei itse asia. Henkilökohtaisella tasolla itsensä johtaminen, kokonaisnäkemys, tavoitteet, POUKAMASSA pohtiminen ja tuloksellinen ajankäyttö kuuluvat Kiireentappoase konseptiin.

Juha Wiskari on kirjoittanut myös kirjat "Kiireentappoase" (2014), "Totuuden hetki – esimiestyö palveluympäristössä" (2009), "Kartta arjen huippusuorituksiin" (2005) ja "Oikotietä arjen huippusuorituksiin" (2003). Kirja "Osallistettavasta osallistujaksi ja uudistajaksi!" ilmestyi syksyllä 2019.

Käytännönläheisyys, positiivinen, vauhdikas mutta myös huumorilla terävä ärsyttäminen monine esimerkkeineen ja tarinoineen elävästä elämästä ovat Juhan esityksien vakiomausteita.

Aiheet esimerkiksi

  • Itsensäjohtamisen tavoite – enemmän aikaan vähemmällä, nopeammin, paremmin, tehokkaammin ja rohkeammin
  • Mikä oikeasti haaskaa organisaation resursseja ja ihmisten aikaa – miten kiire tapetaan
  • Sekaantumisesta sitoutumiseen, vaikertamisesta vaikuttamiseen – joukkojen viisaus osallistavalla johtamisella toiminnaksi
  • Leaderment ja manageship – tukevan johtamisen ja käytännön esimiestyön ajattomat haasteet ja ratkaisut

Video

Pressikuvat

Juha Wiskari

Juha Wiskari

Ajanhallinnan kouluttaja

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2