Henrietta Moon (Kekäläinen)

Tulevaisuutta ei ole vielä – se pitää tehdä. Ja siihen voi vaikuttaa.

Teknologian mahdollisuuksiin uskoja

Henrietta Moon (Kekäläinen)

Yrittäjä, joka rakentaa kestävää ja positiivista vaikutusta

Tulevaisuus ei ole vielä valmis - Henrietta Kekäläinen on nuori sarjayrittäjä, teknologian puolestapuhuja ja ongelmanratkoja. Hän on ehtinyt työskennellä ympäri maailmaa pienissä yrityksissä sekä Suomessa ulkoministeriössä.

Henrietta on Carbo Culture-nimisen yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja. Carbo Culture valmistaa biohiiltä biomassajätteestä Kaliforniassa. Henrietta uskoo, että biohiili on maailman nopein ja tuottavin tapa ottaa hiilidioksiidia talteen ja laittaa se hyötykäyttöön. Biohiiltä käytetään mm. maanparannuksessa ja vedenpuhdistuksessa.

Henrietta on valmistunut Singularity yliopistosta, jonka tavoitteena on ratkaista teknologian avulla maailman keskeisimpiä ongelmia kuten; ympäristöön, ravintoon, veteen ja terveyteen liittyviä asioita. NASAn tutkimuskeskuksessa tapahtuvassa koulutusohjelmassa ideoitiin tapoja käyttää teknologiaa hyväksi näiden kipeiden ongelmien ratkonnassa.

Aiemmin Henrietta on perustanut yrityksen Mehackit, jonka tavoitteena on tutustuttaa lapset ja nuoret teknologiaan ja näyttää teknologian mahdollisuudet itseilmaisuun ja luovuuteen. Jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa siihen mihin suuntaan maailma muuttuu ja teknologia luo mahdollisuudet siihen - loput on meistä kiinni. Mehackit tarjoaa ohjatuilla kursseillaan opettajille ja oppilaille ympäri maailmaa mahdollisuuden päästä itse rakentamaan teknologiaa luovasti soveltaen.

Henrietta on ollut aktiivisesti mukana edistämässä yrittäjähenkisyyttä Suomessa ja Euroopassa. Hän on ollut mukana Aaltoes - yhteisössä ja tuonut mm Professori Steve Blankin Suomeen puhumaan ja hän oli mukana rakentamassa Pioneers Festival tapahtumaa Wieniin sen julkaisuvuonna 2012.

Henrietta oli mukana aloittamassa maailmanlaajuista Rails Girls -järjestön toimintaa, jossa naiset johdatetaan ohjelmoinnin ja verkkosivujen ensi oppeihin. Henrietta sai työstään Ruby Hero-tunnustuksen.

Teknologia ja sen mahdollisuudet muokata tulevaisuutemme ovat Henrietan intohimo. Hän on ollut puhumassa mm. TEDX, SLUSH, Tech Open Air Berlin, EU Code Week, SHIFT, Katapult ja Pioneers Festival - tapahtumissa.

Henrietta on äärimmäisen asiantunteva, innostava ja ajatuksia herättävä puhuja. Hän tuo teknologian ja sen mahdollisuuksien ymmärtämisen lisäksi esiin vahvasti ajatusta siitä, että tulevaisuuden ennustamisen sijaan tulevaisuus on tehtävä itse.

Henrietta oli Suomen nuorin pörssiyhtiön hallituksen jäsen ilman taustaa omistajasuvussa 2017 (HS), TIVI 100- listalla 2017, 2016 ja 2015, IMAGE Sankari 2017, sekä "32 Coolest and most influential Women in Tech" listalla Business Insider lehdessä.

Henrietta Kekäläinen oli ehdolla Vuoden tulokkaaksi Vuoden puhuja -gaalassa 2017.

Video

Pressikuvat

Henrietta Moon (Kekäläinen)

Henrietta Moon (Kekäläinen)

Startup-yrittäjä

Valokuvaaja: Jukka Lariola

Yritysjohtajataustaiset fasilitaattorit

Motivaatiopuhujat

Innostavat juontajat

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2