Anu Kuistiala

Vapauta mielesi ja nouse huipulle. Älä tyydy istumaan takapenkillä.

Johtajanainen ja tietokirjailija

Anu Kuistiala

Valovoimainen puhuja, inspiroiva kouluttaja

Anu puhuu rohkeudesta, uskaltamisesta sekä mielen voimasta. Anu on tehnyt näyttävän uran vaativissa työtehtävissä MTV Uutisissa. Entisenä päätoimittajana ja Moskovan kirjeenvaihtajana Anu tietää, mitä toistuvien kriisien ja jatkuvan muutoksen keskellä toimiminen vaatii. Anulla on yli 10 vuoden kokemus esimiestehtävistä ja kerrottavanaan monta kiinnostavaa tarinaa uutismaailmasta.

Anu on tunnettu vahvana muutosten tekijänä ja johtajana. Nykyisin Anu on itsenäinen yrittäjä, tietokirjailija ja kouluttaja, joka auttaa muita menestymään.

Anun kirjoittama suosittu Johtajanaiset-kirja (Alma Talent) ilmestyi syksyllä 2019. Kirjassa tunnetut suomalaiset naisjohtajat kertovat tarinansa, parhaat oivalluksensa työelämästä sekä mitä huipulle pääseminen vaatii.

Tärkeintä on vapautua oman mielen esteistä. Ottaa ohjat omiin käsiin eikä tyytyä istumaan takapenkillä. Päästäkseen johtoon, täytyy haluta sinne. Varsinkin naiset ovat usein liian itsekriittisiä, Anu sanoo.

Anu pitää inspiroivia puheenvuoroja mm. johtamisesta, muutoksesta, mielen voimasta sekä vuorovaikutustaidoista. Anu tekee myös pidempiä koulutuksia ja workshoppeja. Anu on lisäksi ammattitaitoinen moderaattori ja seminaarien juontaja.

Anu innostaa ja rohkaisee. Hän haastaa näkemään asioita toisin, murtamaan oman mielen rajoittavat uskomukset sekä huomaamaan mahdollisuudet esteiden sijaan.

Anun toinen kirja työelämän taidoista ilmestyy vuoden 2021 alussa.

Anun suosituimpia teemoja:

Johtaminen ja päätöksenteko

Tunne itsesi, haasta ajattelusi, näe mielesi esteet

Rohkaisu, inspiraatio, asenne

Pääseekö kiltti tyttö pomoksi?

Naisten kompastuskivet työelämässä

Näin kuljet läpi muutoksen

Miten puhut, viestit ja esiinnyt vakuuttavasti

Seminaarien moderaattori

Video

Pressikuvat

Anu Kuistiala

Anu Kuistiala

Communications Strategist

Viestintä

Fasilitaattorit

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2