Speakersforumin kesätervehdys

Puhuja-ala on elävöitynyt, kysyntä huomattavasti vilkastunut ja pääsemme jälleen nauttimaan tapahtumista niin livenä kuin hybridinä. Vaikka olemme varsin luottavaisia tapahtumien toteutumiseen, haluamme edelleen tarjota maksuttoman siirtoturvan jokaisen puhujavarauksen yhteydessä, joka oikeuttaa puhujatoimeksiannon siirron myöhemmin järjestettävään tilaisuuteen. Myös Speakersforum -studio tuo sinulle tuttuun tapaan laadukkaasti toteutetut puheenvuorot ja webinaarit vankalla kokemuksella ja ilman monimutkaista toteutusta. Jokaisen puhujavarauksen yhteydessä saat studion käyttöösi täysin veloituksetta. Autamme löytämään sopivimmat puhujat, juontajat ja esiintyjät niin kesäpäiville, kuin syksyn tapahtumiin.

Vuoden Puhuja -äänestys keräsi tänä vuonna valtavan määrän ääniä ja haluamme kiittää vielä kaikkia upeita ehdokkaita.

Ehdolla Vuoden Puhuja -kategoriassa 2022 olivat:

Ehdolla Vuoden Juontaja -kategoriassa 2022 olivat:

Ehdolla Vuoden Tulokas -kategoriassa 2022 olivat:

Ehdolla Vuoden Kansainvälinen Puhuja -kategoriassa 2022 olivat:

Tutustu lisää kaikkiin ehdokkaisiin kotisivujemme puhujaprofiilien kautta.

Kiitämme asiakkaitamme mukavan kiireisestä alkuvuodesta ja toivotamme kaikille aurinkoista ja rentouttavaa kesää!

Speakersforum Finland

Asiakkaamme sanovat

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2