> >

Anne-Liisa Palmu

Annu (Anne-Liisa) Palmu on ehtinyt elämänsä aikana nähdä ja kokea paljon. Annu pääsi sattuman kautta v. 1988 Nokia-Mobira Oy –nimiseen pieneen matkapuhelinyhtiöön töihin ja teki yhtiössä 17v. kestäneen uran lakimiehenä, lakiasiainjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä vuosina 1988-2005. Hän sai siis osallistua Nokian satumaisen menestystarinan luomiseen ympäri maailmaa hyvin keskeiseltä paikalta.

Annu on kirjoittanut kokemastaan ja näkemästään kirjan "Nokia-vuodet, mitä johtamisesta voi oppia" (Atena 2009), jossa hän kuvaa omia Nokia-vuosiaan ja pohtii syvällisesti johtamiseen liittyviä kysymyksiä, tarjoten uudenlaisen 2000-luvun johtamismallin ratkaisuna työelämän nykyisiin haasteisiin.

Nokia-vuosien jälkeen Annu on toiminut yksityisyrittäjänä. Hän pyöritti joitakin vuosia omaa lakitoimistoa, josta kuitenkin luopui todettuaan, että johtamiseen liittyvät asiat veivät hänet mukanaan. Annu on myös perustanut ammatinharjoittajien osuuskunnan ja yleishyödyllisen yhdistyksen. Hän halusi kuitenkin toteuttaa todellisen unelmansa ja perusti yhdessä yhtiökumppaninsa kanssa täysihoitola- ja koulutuskeskuksen, jonka tavoitteena oli edistää 2000-luvun ihmislähtöistä johtamiskulttuuria Suomessa. Kuitenkin monien onien vaikeuksien seurauksena, Annu joutui hakemaan yrityksensä konkurssiin keväällä 2013.

Tämä kokemus on opettanut Annulle valtavasti yrittäjyydestä, vaikeuksien kanssa taistelemisesta, epäonnistumisesta ja elämästä. Annu haluaa kertoa oman kokemuksensa kautta sen, mistä rohkeus ja elämänilo löytyvät, mitä tarkoittaa, kun ihminen joutuu kohtaamaan tässä rajattomuuden maailmassa omat pelkonsa, oman riittämättömyytensä, ja mitä tämä kaikki parhaimmillaan opettaa.

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Autamme sinua löytämään parhaan puhujan tapahtumaanne.

Aihe ?
Tapahtuma ?
Puhuja ?
Nimi
Yritys
Toimenkuva
Osoite
Postinumero
Paikkakunta
Puhelin
Sähköposti
Hinta/Budjetti
Lisätietoja

Ota yhteyttä

Puh: 0201-5529 90
Sähköposti info@speakersforum.fi

Google translate

Facebook

Oy Speakersforum Finland Ab, Sinikalliontie 5, 02630 Espoo. Puh: 0201 5529 90.

Sivukartta