Kai Huotari
Valokuvaaja: Pete Laakso

Kulttuurivaikuttaja ja yritysjohtaja

Kai Huotari

Suomen suurimman kulttuurikeskuksen johtaja, Tanssin talon rakennuttaja

Kai Huotarilla (s. 1972) on 20 vuoden kokemus johtotehtävistä kulttuurin, teknologian ja liiketoiminnan parissa. Vuodesta 2015 hän on toiminut Kaapelin, Suomen suurimman kulttuurikeskuksen, toimitusjohtajana. Tässä roolissa hänen viimeisin suuri työtehtävänsä oli vuonna 2022 avatun Tanssin talon rakennuttaminen. Aikaisemmin Huotari on toiminut johtotehtävissä mm. Euroopan Innovaatio- ja teknologiainstituutin EIT Digitalissa, Tietotekniikan tutkimuslaitos HIIT:ssä sekä DocPoint-dokumenttielokuvafestivaalilla. Huotarilla on lisäksi vankka kokemus hallitustyöskentelystä. Nykyisiin luottamustehtäviin kuuluvat mm. Helsingin Taidehallin ja HAM Helsingin taidemuseosäätiön puheenjohtajuus sekä hallituspaikka European Creative Business Networkissa. Aiemmin Huotari on toiminut mm. YLEn, Suomen Pariisin instituutin sekä European Creative Hubs Networkin hallituksissa.

Koulutukseltaan Kai Huotari on taiteen maisteri (elokuvaohjaus), diplomi-insinööri (tietotekniikka) ja kauppatieteiden tohtori (markkinointi). Hän on suorittanut opintonsa kolmessa maassa: elokuvakorkeakoulu Ranskassa, DI-opinnot suomessa, ja tohtoriopinnot Hankenille sekä UC Berkeleyn yliopistossa Kaliforniassa. Hänen pelillistämistä käsitteleviin tieteellisiin julkaisuihinsa on viitattu yli 3000 kertaa.

"Mitä on pelillistäminen ja miten voin hyödyntää sitä organisaationi toiminnassa?"

"Kulttuuri on yhteisiä merkityksiä. Sen kautta ymmärrämme toisiamme paremmin olipa kyseessä sitten yritys, harrastus tai muu sosiaalinen konteksti. Kulttuurilla rakennamme innovaatioita, yrityksiä ja parempaa elämää."

"Asiakaskokemuksen edessä meidän tulee olla nöyriä. Vain osallistamalla asiakkaat tuotantoon pystymme tekemään parempia tuotteita ja palveluita."

Pressikuvat

Kai Huotari

Kai Huotari

Kulttuurivaikuttaja

Valokuvaaja: Vertti Luoma

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2