Hannele Mennala

Tuloksellisen johtamisen asiantuntija

Hannele Mennala

Päivitä eväät tulevaisuuden menestykseen

Muutoskyvykkyys ja yrittäjämäinen johtaminen varmistavat kilpailuedun. Pysyäksemme relevanttina ja luodaksemme kestävää kasvua voimme oppia kasvuyrittäjiltä jatkuvaa ketterää kehittämistä ja innovaatiokulttuuria. Merkityksellinen ja kestävien tavoitteiden mukainen työelämä sitouttaa työntekijöitä, kasvattaa hyvinvointia sekä tulosta.

Hannele Mennala avaa keskeisiä näkökulmia tulevaisuuden työelämästä konkretisoiden työyhteisön kriittisiä muutostarpeita. Hannele on innostava yrittäjämäisen kulttuurin puolestapuhuja. Hannele on puhunut isoille ja pienille yleisöille sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Hän on myös juontanut ja moderoinut ylimmän johdon tilaisuuksia. Hannele on julkaissut artikkeleita ja kymmeniä blogeja sekä antanut lukuisia asiantuntijahaastatteluita johtaviin medioihin kuten Yle uutiset, Talouselämä, Tekniikka & Talous, Helsingin Sanomat ja Dagens Nyheter. Puhujana hän osaakin yhdistää joustavasti globaalin ja paikallisen, käytännönlähteisen näkökulman.

Hannele haastaa kuulijat päivittämään ajatuksiaan sekä kasvuasennetta motivoiden yhteiselle muutosmatkalle. Puhujana Hannele hyödyntää monipuolista työkokemustaan johtavissa globaaleissa yrityksissä, startup yrittäjänä ja julkisella sektorilla jakaen käytännönläheisiä esimerkkejä sekä askeleita, joita voi hyödyntää omassa ympäristössä.

Hannelen ura on kattanut teknologia-, päivittäistavarakauppa-, hyvinvointi- ja terveys- sekä koulutusalat. Erityisosaamista hänellä on yrittäjyydestä, HR:stä, innovaatioiden johtamisesta, globaalista liiketoiminnasta, markkinoinnista, myynnistä ja tutkimuksesta. Monipuolisen taustansa vuoksi Hannelella on kyky tarjota tuoreita näkökulmia yli toimialarajojen sekä vuorovaikuttaa tuloksellisesti ylimmän johdon, päättäjien, yrittäjien, julkisrahoitteisten organisaatioiden ja nuorten kanssa.

Yli 15 vuoden korporaatiouran jälkeen Hannele perusti ohjelmistoalan yrityksen, johti digitaalisen palvelun kehityksen nollasta exitiin. Muutosjohtajana Hannele on johtanut innovaatioyksikön julkisella sektorilla merkittävään kasvuun ja käynnistänyt yksikön kaupalliset palvelut sekä kansainvälisen liiketoiminnan.

Hannele Mennala (KTM) on täydentänyt hiljattain opintojaan muutosjohtamisesta, kestävästä kehityksestä ja tulevaisuuden työelämästä mm. London Business Schoolissa ja Aalto yliopistossa. Koulutettuna Business Coachina ja Ammatillisena opettajana hän on taitava kehittämään vuorovaikutuksen, joka varmistaa puheenvuorolle asetettujen tavoitteiden saavuttamisen. Hannele on työskennellyt ja opiskellut kuudessa eri maassa, joka on käytännössä syventänyt hänen ymmärrystään eri kulttuureista, monimuotoisuudesta ja yhteenkuuluvuudesta. Hän on myös johtanut diversiteetiltään suuria tiimejä ja työskennellyt pitkään globaalissa yrityksessä ja jakaa mielellään niistä kertyneitä oppeja sitouttavan kulttuurin kehittämiseksi.

Hannele on kutsuttu puhumaan eri maihin, kuten Qatariin, Etelä-Afrikkaan, EU:n sekä Afrikan unionin tilaisuuksiin. Hän on kouluttanut ja toimii neuvonantajana Unescon suojelemaan Junior Academy of Sciences, Ukrainian Future -yrityshautomossa Ukrainassa.

Hannelen intohimo on yrityksien ja yksityishenkilöiden kasvuvalmennus ja coachaus sekä työssä että vapaa-ajalla.

Esimerkkejä aiheista:

-Näin johdat epävarmuudessa ja tunnistat kasvumahdollisuuksia
-Onnistu muutoksessa – pysy relevanttina ja varmista tulevaisuuden kilpailuetu
-Miten johdat yrittäjämäisesti? Päivitä tuloksellisen johtajan työkalupakki
-Mitä voimme oppia menestyviltä yrittäjiltä?
-Onnistu virtuaalisessa johtamisessa – valmenna kasvuun digitaalisilla alustoilla
-Näin kehität sitouttavan yrityskulttuurin
-Monimuotoisuus tuo tulosta – avaimet inklusiivisuuden kehittämiseen
-Askeleet strategisen kestävän kehityksen muutosagentiksi
-Urakriisistä kohti unelmia. Löydä vahvuutesi, luo itsesi uudelleen ja onnistu

Teemat:
Tulevaisuuden työelämä, yrittäjyys, yrittäjämäinen johtaminen, yrittäjämäinen kulttuuri, kasvuyrittäjyys, muutos, muutoksen johtaminen, kasvuasenne, digitaalisuus, innovaatiot, innovaatioyksikön johtaminen, ekosysteemit, valmentava johtaminen, kestävä kehitys, diversiteetti, monimuotoisuus, inklusiivisuus, jatkuva oppiminen, löydä vahvuutesi, uudistuminen

Pressikuvat

Hannele Mennala

Hannele Mennala

KTM, Certified Business Coach

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2