Pirkko Tavaila

Lopeta väkisin puskeminen. Fokus ja rentous tuovat parhaat tulokset.

Pirkko Tavaila

Energisoivaa, oivalluttavaa, konkreettisia vinkkejä tarjoavaa

Pirkko Tavaila on johtajien selustatuki, tiimien inspiroija ja yrityskulttuurin edistäjä, jolla on vankka kokemus kansainvälisessä ympäristössä toimivien ammattilaisten valmentamisesta suomeksi ja englanniksi.

Pirkko painottaa henkistä, fyysistä, sosiaalista ja emotionaalista kokonaiskyvykkyyttä huippumenestyksen avaintekijöinä. Hän tarjoaa konkreettisia vinkkejä, joilla yhteistyön rakenteet saadaan kuntoon ja luottamus, luovuus sekä sitoutuminen nousevat uudelle tasolle. Lopputuloksena neukkareissa hymyillään ja fokus pysyy oikeissa asioissa.

Puhujana Pirkko on innostava, osallistava ja uutta ajattelua herättävä. Hän osaa yksinkertaistaa asioita ja antaa eväitä, joilla kiireiseen arkeen tulee lisää etäisyyttä, ilmaa ja rauhan tunnetta.

Pirkko on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri, viestijä ja valmentaja. Ennen yrityksen perustamista (2011) hän työskenteli mm. pankeissa, markkinointi- ja myyntitehtävissä, brändin rakentajana, aikuiskouluttajana sekä viestintä- ja projektijohtajana. Yli 30 vuoden monipuolinen liike-elämän työkokemus eri aloilta ja organisaatiotasoilta, yhdistettynä ihmisen kokonaisvaltaisuuden ymmärrykseen tekee hänestä arvokkaan puhujan. 

Kirja:
- Eight Steps to Me – Finding Wisdom Within, Balboa Press, USA (2013)

Palautteita koulutuksista ja valmennuksista:

 • "Erinomainen ja täydellisesti tilauksen mukainen valmennus, joka johti hyvään prosessiin sen jälkeen.
 • "Yksinkertaistat asioita ja ajatuksia. Olen ottanut monta tarjoamaasi ajattelutapaa käyttöön ja elämäni on nykyään paljon yksinkertaisempaa."
 • "Onnistuttiin osallistamisessa ja saatiin aikaan vuorovaikutusta. Käytännön esimerkit olivat hyviä, punainen lanka pysyi ja syntyi rento, luottamuksellinen ilmapiiri."
 • "Pirkko on ratkaisukeskeinen ja taitava pääsemään ongelman ytimeen. Pidän hänen tyylistään paljon."

Aiheet esimerkiksi

 • Fokus, suorituskyky ja me-henki huipputulosten takaajina
 • Kommunikaatio- ja vuorovaikutustaidot työyhteisössä
 • Valmentava johtaminen ja tunneälykäs esihenkilötyö
 • Esihenkilön oma jaksaminen ja suorituskyky
 • Tuloksellinen ja hyvinvoiva tiimi
 • Miten heikkouksista muovataan menestystekijöitä
 • Näin rakennetaan AAA-luokan tiimi

Pressikuvat

Pirkko Tavaila

Pirkko Tavaila

Työyhteisövalmentaja

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2