Teemu Karppinen

Hyvinvoivat ihmiset tekevät parasta tulosta. Menestys on hyvinvoivan yrityksen sivutuote.

Elämäntaidon valmentaja

Teemu Karppinen

Neljän elementin mies – Uutta draivia tuloksentekoon

Teemu Karppisen valmennusfilosofian mukaan menestys on hyvinvoivan yrityksen sivutuote. Toisin sanoen yrityksen tasonnosto lähtee liikkeelle yksilön tasonnoston kautta ja tätä yritysten tulisi tukea kaikilla mahdollisilla tavoilla. Yksilön tasonnostoon eli ihmisen henkilökohtaiseen hyvinvointiin tarvitaan neljä elementtiä, jotka ovat mieli, lepo, polttoaine ja liike.

Valmennuksessa kaikki lähtee mielestä, eli paremman ajattelun taidosta. Tämän myötä opitaan kiinnittämään huomiota näihin elementteihin omassa elämässä ja yhdistämään ne valmennettavan yksilön sekä yrityksen tavoitteiden saavuttamiseksi. Karppinen johdattaa asiakkaansa kestäviin tuloksiin luennoilla, joissa keskitytään energiatasojen maksimointiin, stressinhallintaan sekä suorituskyvyn parantamiseen ja vuorovaikutustaitoihin.

Suosituille valmennuksille on ottanut osaa jo satoja eri alojen ammattilaisia huippu-urheilijoista ja lääkäreistä aina suuryritysten johtajiin. Karppinen on ollut puhumassa ja valmentamassa lukuisissa yrityksissä, yhteisöissä, tapahtumissa ja medioissa. Hänen asiakkaitaan ovat mm. IBM Dublin, Pöyry Switzerland Ltd, Sosiaali ja terveysministeriö, Elixia, Suomen Liikemiesten Kauppaopisto, Suomen Punainen risti, Go Expo -messut ja Yle.

Karppinen on 4 Elements Personal Training yrityksen perustaja, jolla on vankka osaaminen niin fyysisten kuin psyykkisten ominaisuuksien valmentamisesta. Valmennuksissaan ja luennoissaan hän yhdistää menestyksekkäästi nämä kaksi osa-aluetta toimivaksi kokonaisuudeksi. Liiketalouden tutkintojen lisäksi hän on Trainer Lab -personal trainer, MB-Master Life Coach ja Mind Coach Certified Trainer. Hän kouluttaa myös valmentajille mielen valmennusta yhdessä Harri Gustafsbergin kanssa.

Työpsykologian tohtori Helena Åhmanin ja mielenvalmentaja Harri Gustafsbergin uudessa kirjassa Tilannetaju - Päätä paremmin Karppinen kertoo energiatasojen maksimoinnista.

Luentoaiheita ovat esimerkiksi:

- Energiatasojen maksimointi
- Parempaan tulokseen neljän elementin avulla
- Paremmissa elämäntavoissa vähemmän on enemmän
- Dieetit roskiin ja paremmat tavat tilalle
- Nautitaan tekemisestä ja tehdään tulosta
- Paremman ajattelun taito

Video

Pressikuvat

Teemu Karppinen

Teemu Karppinen

Hyvinvointivalmentaja

Valokuvaaja: Gesina Sundström

Tiiminvetäjän tehovalmentajat

Inspiroivat puhujat

Stressinhallinnanvalmennus

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2