Teemu Karppinen

Organisaation tasonnosto tapahtuu ihmisten tasonnostolla, jonka 3 tärkeintä kompetenssia on henkinen suorituskyky, fyysinen vireystaso & sosiaalinen resilienssi

Valokuvaaja: Aleksi Ahokas

Teemu Karppinen

Sosiaalinen resilienssi – ihmisten ja organisaation supervoima

Teemu Karppinen on operatiivinen johtaja ja ammattivalmentaja, joka on luonut yhdessä karhuryhmän entisen operatiivisen johtajan, tohtori Harri Gustafsbergin kanssa Ursus Program valmennuskonseptin.

Hyvinvointia, stressinhallintaa, henkistä suorituskykä ja sosiaalista resilienssiä kehittäviin valmennuksiin on osallistunut jo yli kymmenen tuhatta ihmistä ja satoja organisaatioita Suomessa ja ulkomailla. Teemu Karppisen erikoisosaamista on erityisesti sosiaalinen resilienssi, koska se on tulevaisuuden organisaation metataito. Sitä tullaan tarvitsemaan enemmän ja enemmän ihmisten ammattitaidon rinnalle maailmassa, jossa muutos ei ole ollut koskaan ollut näin nopeaa, eikä enää ikinä näin hidasta.

Sosiaalinen resilienssi on ihmisten ja tiimin kyky vastata jatkuviin muutoksiin, tarvittaessa sopeutua nopeasti ja ennen kaikkea oppia jopa vahvistua näistä haasteista. Johtuipa ne sitten kriisistä tai kasvusta. Mitä enemmän johdolla ja henkilöstöllä on tieteeseen perustuvia, tehokkaita ja käytännöllisiä menetelmiä sosiaalisen resilienssin parantamiseen, sitä varmemmin he onnistuvat.

Teemu Karppinen on valmentanut jo kahden vuosikymmenen ajan; suosituille valmennuksille on osallistunut satoja eri alojen ammattilaisia mm. suuryritysten johtajia, ammattivalmentajia, lääkäreitä, pilotteja, näyttelijöitä, erikoisyksikön poliiseja, professoreita ja asiakkaina ovat olleet esimerkiksi IBM Dublin, Pöyry Switzerland Ltd, Nokian Renkaat, Nordea, Aalto Yliopisto, Kesko, OP, ELO, Veikkaus ja Valmet.

Puhujana Teemu on oivalluttava, herättävä, motivoiva ja hauska. Hän on saanut paljon kiitosta siitä, kuinka taitavasti hän rakentaa puheensa. Teemulla on kyky saada kuulija ymmärtämään, kuinka juuri hänen pitää opittua omaan työhön ja elämäänsä soveltaa. Teemusta onkin sanottu, että yksikään puhe ei ole päättynyt ilman, että osallistujat eivät tiedä, mitä tehdä, kun puhe päättyy.

Teemu on toiminut asiantuntijana usein myös mediassa, kuten Ylellä ja Ilta-sanomissa. Liiketalouden Merkonomi ja Tradenomi tutkintojen lisäksi hän on Master Mind Coach® Certied Trainer, MB-Master Coach ja TL-Personal Trainer. Teemun valmennusfilosofian mukaan organisaation menestys on hyvinvoivien, kyvykkäiden ja yhdessä tekevien ihmisten sivutuote. Teemu luennoi sujuvasti myös englanniksi.

Aiheet esimerkiksi

 • Sosiaalinen resilienssi
 • Resilienssin anatomia – sisu 2.0
 • Stressinhallinta ja mielen taidot – tason noston kompetenssit
 • Ideaalit ympärillä – otetaan eri persoonien supervoimat käyttöön
 • Kuinka toimit paineen alla? Persoonallesi räätälöity stressinhallinta
 • Mielen supervoimat – ihmisissä on enemmän kuin päälle päin näkyy
 • Vaikuttamisen anatomia – menestys alkaa sanasta me
 • Miksi tuo on tuommonen – persoonien vaikuttamisen taktiikat
 • Kokonaisvaltainen hyvinvointi käytännössä
 • Henkisten voimavarojen vahvistaminen
 • Hyvinvoinnin ja jaksamisen kolme tärkeintä elementtiä
Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat: Plan >> Do >> Check >> Act

Speakersforumin laatuvarmistetut valmentajat

Puhuja kuuluu Speakersforumin laatuvarmistettujen valmentajien joukkoon. Hänen sekä monen muun luennoitsijan teemoista löytyy lukuisia valmiita valmennuskokonaisuuksia, joista autamme konseptoimaan teille parhaiten sopivan valmennuskokonaisuuden.

Speakersforumin valmennukset perustuvat viimeisimpiin tutkimuksiin vaikuttavuudesta ja ne nojaavat aina organisaationne tavoitteisiin, strategiaan ja arvoihin. Tuloksellisuus varmistetaan kytkemällä valmennuksen suunnittelu, toteutus ja toiminnan arviointi mm. jatkuvan parantamisen PDCA-kehään - Plan (suunnittele), Do (toteuta), Check (tarkista), Act (Toimi). Asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja rakentaa muutosbuusterin kanssa juuri teille sopivan kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Valmennukset ovat toteuttavissa sekä lähi- että etätoteutuksina.

Speakersforumin valmennuksiin kuuluu aina asiakkaalle nimetty vastuuvalmentaja, joka rakentaa yhdessä teidän ja puhujavalmentajan kanssa teille räätälöidyn kokonaisuuden ja varmistaa ohjelman pedagogisen toimivuuden ja parhaiten soveltuvat sekä oivalluttavat fasilitointikeinot. Vastuuvalmentajina toimivat yli 30v valmennusalalla työskennelleet Maarika Maury ja Jaana Tuomila.

Video

Pressikuvat

Teemu Karppinen

Teemu Karppinen

COO ja ammattivalmentaja

Valokuvaaja: Aleksi Ahokas

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2