Christina Forssell

Christina Forssell on kansainvälisesti sertifioitu coachingin uranuurtaja ja henkisen valmennuksen syväosaaja, jonka suurena intohimona on mahdollistaa ihmisissä uusien oivallusten syntymistä ja viisaampaa itsen ja muiden johtamista. Hän toimii tällä hetkellä leadership coachina ja valmennuskumppanina palvellen liike-elämän johtoa ja avainhenkilöstöä sekä huippu-urheilijoita.

Christina on entinen maajoukkuejalkapalloilija ja kymmenkertainen Suomen mestari, joka innostui Yhdysvalloissa ja Ruotsissa pelatessaan systemaattisesti testaamaan itseensä vaikuttavampia itsensä johtamisen työkaluja. Innostuksesta syntyi intohimo ja missio soveltaa urheilussa käytettävää henkistä valmennusta myös työelämässä. Christinan monipuolista kokemusta höystävät monet ulkomailla vietetyt vuodet, aiempi Brand Managerin työ kansainvälisessä ympäristössä sekä urheilukolumnistina ja –asiantuntijana toimiminen mediassa.

Christinan teoriaa ja käytäntöä yhdistävät valmennukset ja luennot ovat mieltä avartavia, huumorilla höystettyjä ja uudenlaista ajattelua mahdollistavia tilaisuuksia. Ne voidaan toteuttaa eri kielillä: suomeksi, ruotsiksi, englanniksi tai saksaksi.

Hänen aiheitaan ovat esimerkiksi:
- Itsensä johtaminen/valmentaminen
- Valmentava johtaminen ja motivaatio
- Stressinhallinta

Christina Forssell

Samankaltaisia puhujia

Henkilökohtaisenkehityksen valmennus

HR-valmentajat

Uusia näkökulmia