Christina Forssell

Positiivinen ja vuoria siirtävä mindset on valinta, jonka voimme tehdä joka hetki.

Mentaalivalmentaja, Kirjailija

Christina Forssell

Inspiroiva puhuja, oivalluttava valmentaja

Christina Forssell on entinen maajoukkuejalkapalloilija, joka on toiminut 20 vuoden ajan johtajien, työyhteisöjen ja huippu-urheilijoiden valmennuskumppanina niin Suomessa kuin kansainvälisissä projekteissa.

Christina Forssell ei ollut taitavin eikä maan potentiaalisin jalkapalloilija, mutta jollain ilveellä hän raivasi tiensä maajoukkueeseen, lukuisiin mestaruuksiin ja lopulta Suomen jalkapallon Hall of Fameen. Hänen tarinsa on esimerkki unelmoinnin, intohimon, sinnikkyyden, jatkuvan kehittymisen, tiimityön - ja lopulta myös omien energiavarojen kunnioittamisen ja irtipäästämisen voimasta.

Christinan missiona on edistää ihmisten hyvinvointia, onnellisuutta ja onnistumisen taitoja - millä areenalla tahansa he vaikuttavatkaan. Hänen suurena intohimonaan on rohkaista ihmisiä edistämään omannäköistä elämää ja auttaa heitä kehittämään omia sisäisiä mestaruustaitojaan tämän tueksi.

Sisäiset mestaruustaidot pitävät sisällään:

 • Erilaisia peilejä, jotka vahvistavat itsetuntemusta
 • Kattauksen huippu-urheilijoidenkin käyttämiä henkisen valmennuksen työkaluja
 • Tiimi-, vuorovaikutus- ja coaching-taitoja

Ekonomina Christinan aiempi urapolku painottui kansainvälisiin markkinointi- ja branding-tehtäviin. Hän toimi myös pitkään mediassa jalkapalloasiantuntijana ja urheilukolumnistina. Viimeksi Christina on toiminut HJK:ssa henkilöstöpäällikkönä ja miesten liigajoukkueen henkisenä valmentajana. Hän on lisäksi julkaissut kolme kirjaa, joihin hän on koonnut tärkeimpiä ajatuksiaan ja työkalujaan.

Uran kohokohtia:

 • 10 jalkapallon Suomen mestaruutta, 7 Suomen Cupin voittoa, kaksi Yhdysvaltain yliopistomestaruutta, monivuotinen kapteeni
 • valittu mm. Suomen jalkapallon Hall of Fameen, HJK:n Hall of Fameen sekä Franklin Pierce College Hall of Fameen (joukkue)
 • julkaissut suosittuja kirjoja mm. henkisestä valmennuksesta ja coachingista johtamisen työkaluna (mm. Esimies coachina – Oivalluttava coaching johtamisen työkaluna (Carlsson & Forssell, Tietosanoma) ja Huipulle – Henkinen valmentautuminen urheilussa (Forssell, Tietosanoma).
 • Christinalla on kansainvälisen coaching-yhdistyksen ICF:n korkein myöntämä coaching-sertifikaatti (MCC, Master Certified Coach).

Aiheet esimerkiksi

 • Sisäinen mestaruus – valjasta omat henkiset voimasi
 • Valmentava johtaminen: Johtajan / esihenkilön coaching-taidot
 • Muutoksen ja motivaation tukeminen valmentavalla otteella
 • Taitoja ja työvälineitä jatkuvassa muutoksessa elämiseen

Pressikuvat

Christina Forssell

Christina Forssell

Executive Coach

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2