Föreläsare/Vård (Puhuja/Terveydenhuolto)

Föreläsare/Digitalisering (Puhuja/Digitointi)

Föreläsare/Livsöden/Tragedier (Puhuja/Elämäntarinoita/Murhenäytelmät)

Föreläsare/PR/Kommunikation (Puhuja/PR/Viestintä)

Föreläsare/Politik (Puhuja/Politiikka)

Föreläsare/Målsättning (Puhuja/Tavoite)

Speakersforum | TF Group

Speakersforum is a company specialized in mediating speakers, hosts and coaches. We offer premium content and high quality training.

Our services

We are a company specialized in mediating speakers for you. Listening to an interesting, knowledgeable and humorous speaker is always highly appreciat

Some of our customers about us

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Social media

Käy kuuntelemassa Kirsi Alm-Siiran ja muiden ehdokkaiden ajatuksia mikä tekee hyvän juontajan @SuplaFI… https://t.co/NGpMatClJv

Speakersforumin #VuodenJuontaja 2019 ehdokkaat @EmmaKimilainen @HeikelaJussi @kirsialmsiira @RealPeterNyman ja Oska… https://t.co/z4WVsZeuFc

Vuoden Tulokas -ehdokkaat ovat täällä! 🗣️✨ Käy tutustumassa ehdokkaisiin ja äänestä suosikkiasi… https://t.co/IUT2PhGNo7

Search

Book a speaker

Book or obtain more information on a speaker - we'll get back to you within the same day!

Event details
1
Contact details
2

Book a speaker

Book or obtain more information on a speaker - we'll get back to you within the same day!

Event details
1
Contact details
2