Mitä olemme oppineet pandemian aikana?

Maailma on muuttunut ennennäkemättömästi viimeisen kuuden kuukauden aikana - elämme murroksen aikaa ja suuntana uusi maailma, toivottavasti parempi sellainen. On ollut huikeaa seurata miten eri toimialat ovat mukauttaneet toimintaansa, digitalisoineet toimintaansa ennätysvauhdilla ja kaiken epävarmuuden keskellä pysyneet vastuullisina. Pandemia on tehnyt meistä inhimillisempiä työelämässä – yritykset eivät ole koskaan aiemmin panostaneet henkilöstön jaksamiseen ja hyvinvointiin samalla tavalla. Vain aika tulee näyttämään miltä maailma näyttää koronan jälkeen, mutta joitain asioita tulevaisuudentutkijat pystyvät jo arvuuttelemaan tässä kohtaa.

Mitä aiheita tulevaisuuden tapahtumat tulevat käsittelemään?

Suosittuina aiheina eri toimialojen tilaisuuksissa tämän ja ensi vuoden aikana tullaan näkemään työelämän tulevaisuus, muutosten ennakointi, uusiin työskentelytapoihin mukautuminen ja talouden tulevaisuudennäkymät. Suosittuina aiheina on pandemian keskellä on säilynyt ilmastonmuutos, työyhteisön toimivuus ja moderni johtaminen. Isona aiheena, se mitä tulevaisuus tuo tullessaan ei ole koskaan ollut yhtä polttava aihe!

Koronan myötä seuraavia puhujia tullaan kuulemaan tilaisuuksissa eniten;

1. Perttu Pölönen
2. Marjo Rantanen
3. Henri Hyppönen
4. Olli Keskinen
5. Arman Alizad
6. Esko Valtaoja
7. Harri Gustafsberg

Speakersforumin vastuullisuus tapahtumajärjestäjän kumppanina

Me voimme koko Suomen tapahtuma-alaa seuraavana toimijana todeta iloisina, että asiakkaamme noudattavat samaa varovaista linjaa tapahtumien järjestämisessä, jota jo keväällä haettiin. Monen yrityksen linja on, että olisi vastuutonta järjestää yli 50 hengen tilaisuuksia nykytilanteessa. Speakersforum on sitoutunut tukemaan asiakkaitaan järjestämään tilaisuuksia vastuullisesti pandemian aikana. Asiakkaamme ovat ottaneet ideamme hybridiluennoista ja laadukkaista webinaareista hyvin vastaan ja valtaosa loppu- ja alkuvuoden tapahtumista tullaan toteuttamaan verkossa. Asiakkaamme ovat kiittäneet joustavuuttamme varausten kanssa ja että webinaarin tai virtuaalitapahtuman voi aina vaihtaa fyysiseksi luennoksi tilanteen näin salliessa ja päivämäärää voi siirtää ilman lisäkustannusta.

Jatketaan samaa hienoa yhteistyötä niin asiakkaiden kuin puhujien kanssa - turvallisesti, vastuullisesti ja fiksusti.

Hyvää alkavaa syksyä!

Ystävällisin terveisin,
Speakersforum FinlandHae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2