Mitä olemme oppineet pandemian aikana?

Maailma on muuttunut ennennäkemättömästi viimeisen kuuden kuukauden aikana - elämme murroksen aikaa ja suuntana uusi maailma, toivottavasti parempi sellainen. On ollut huikeaa seurata miten eri toimialat ovat mukauttaneet toimintaansa, digitalisoineet toimintaansa ennätysvauhdilla ja kaiken epävarmuuden keskellä pysyneet vastuullisina. Pandemia on tehnyt meistä inhimillisempiä työelämässä – yritykset eivät ole koskaan aiemmin panostaneet henkilöstön jaksamiseen ja hyvinvointiin samalla tavalla. Vain aika tulee näyttämään miltä maailma näyttää koronan jälkeen, mutta joitain asioita tulevaisuudentutkijat pystyvät jo arvuuttelemaan tässä kohtaa.

Mitä aiheita tulevaisuuden tapahtumat tulevat käsittelemään?

Suosittuina aiheina eri toimialojen tilaisuuksissa tämän ja ensi vuoden aikana tullaan näkemään työelämän tulevaisuus, muutosten ennakointi, uusiin työskentelytapoihin mukautuminen ja talouden tulevaisuudennäkymät. Suosittuina aiheina on pandemian keskellä on säilynyt ilmastonmuutos, työyhteisön toimivuus ja moderni johtaminen. Isona aiheena, se mitä tulevaisuus tuo tullessaan ei ole koskaan ollut yhtä polttava aihe!

Koronan myötä seuraavia puhujia tullaan kuulemaan tilaisuuksissa eniten;

1. Perttu Pölönen
2. Marjo Rantanen
3. Henri Hyppönen
4. Olli Keskinen
5. Arman Alizad
6. Esko Valtaoja
7. Harri Gustafsberg

Speakersforumin vastuullisuus tapahtumajärjestäjän kumppanina

Me voimme koko Suomen tapahtuma-alaa seuraavana toimijana todeta iloisina, että asiakkaamme noudattavat samaa varovaista linjaa tapahtumien järjestämisessä, jota jo keväällä haettiin. Monen yrityksen linja on, että olisi vastuutonta järjestää yli 50 hengen tilaisuuksia nykytilanteessa. Speakersforum on sitoutunut tukemaan asiakkaitaan järjestämään tilaisuuksia vastuullisesti pandemian aikana. Asiakkaamme ovat ottaneet ideamme hybridiluennoista ja laadukkaista webinaareista hyvin vastaan ja valtaosa loppu- ja alkuvuoden tapahtumista tullaan toteuttamaan verkossa. Asiakkaamme ovat kiittäneet joustavuuttamme varausten kanssa ja että webinaarin tai virtuaalitapahtuman voi aina vaihtaa fyysiseksi luennoksi tilanteen näin salliessa ja päivämäärää voi siirtää ilman lisäkustannusta.

Jatketaan samaa hienoa yhteistyötä niin asiakkaiden kuin puhujien kanssa - turvallisesti, vastuullisesti ja fiksusti.

Hyvää alkavaa syksyä!

Ystävällisin terveisin,
Speakersforum Finland

Asiakkaamme sanovat

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2