Speakersforum Academy

Speakersforum Academy Masterclass

  • Kenelle? Puhetaidon valmennus ammattipuhujille tai sellaiseksi suuntaaville.
  • Mitä? Masterclass on käytännön harjoittelua, sparrausta ja vertaisoppimista. Kokonaisuus muodostuu kolmesta eri teemaisesta valmennusillasta, joista jokainen eri huippumentorin vetämänä. Speakersforum Academyn valmennuksissa mentoreina toimivat Suomen eturivin puhujat ja puhuja-alan pioneerit.
  • Missä? Valmennukset toteutetaan Speakersforumin tiloissa Espoossa.

Valmentajina puheen huippumentorit André Noël Chaker, Tom Pöysti ja Outi Mäenpää.

Tutustu valmennussisältöön ja mentoreihin

Valmennuksen tavoite - kehity huippuusi puhujana!

  • Opit vaikuttavan puheen metodit Suomen johtavilta ammattipuhujilta
  • Kuulet ammattilaisten käytännön keinot vaikuttavan puheen rakentamiseen sekä yleisön huomion vangitsemiseen.
  • Tunnistat omat vahvuutesi ja kehittämiskohteesi
  • Speakersforum Academy nostaa vaikuttavuutesi seuraavalle tasolle

Haluatko mukaan? Ota yhteyttä:
Olli Bergman, 040 705 3490, olli.bergman@speakersforum.fi
Mari Alén, 050 593 3620, mari.alen@speakersforum.fi

Valmennukseen otetaan 12 henkilöä kerrallaan.
Koulutuksen hinta on on 1500e + alv.a


Ota meihin yhteyttä mikäli kiinnostuit!

Speakersforum Academy Showreel

Speakersforum Academy tekee suomalaisista maailman parhaimpia puhujia! Haluatko vaikuttavaksi puhujaksi? Haluatko kehittää puhe...

Asiakkaamme sanovat

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events