Ville Availa

Digitaaliset mahdollisuudet muuttavat tapaamme ajatella ja sitä kautta liiketoimintaa, työn tekemistä ja työpaikkoja.

Muutosjohtaja, hallitusammattilainen

Ville Availa

Digitalisaatio, kiertotalous ja muutosjohtaminen

Ville Availa on energinen digitalisaatio-, kiertotalous- ja muutosjohtaja. Hän perusti teknologiayrityksensä ollessaan 18-vuotias lukiolainen. Kiertotalous-startupin aika tuli reilut 20 vuotta myöhemmin, kun tarve auttaa yrityksiä kestävämpään ja fiksumpaan toimintaan kasvoi ylitsepääsemättömän suureksi. Näistä asioista hän on mielellään kertomassa eri tilaisuuksissa.

Liikkeenjohdon ja asiantuntijatehtävien lisäksi hän toimii myös luottamustehtävissä eri yhtiöiden, liittojen ja yhdistysten hallituksien jäsenenä sekä puheenjohtajana.

Esiintyminen on aina ollut tärkeä osa persoonaa, joten Villestä on mukavaa jakaa tarinoita, kokemuksia ja tietoa eteenpäin. Tärkeitä aiheita ja kokemusta on paljon, ja sen mukaiset puheenvuorojen teemat ovat esillä tällä sivustolla.

Tulevaisuus - niukkuus joka huomioi asiakkaan

Kestävän tulevaisuuden kasvun yksi tärkeä ohjenuora on niukkuus: tarjotaan vain riittävästi tuotteita, palveluja ja resursseja – vältetään hukkaa. Maailma ja markkinat ovat matkalla kohti asiakaskohtaisempia tuotteita ja palvelukokonaisuuksia. Asiakkaille personoidusti, nopeasti ja tarkasti tarjottuja palveluja on totuttu pitämään kalliina ja hankalasti toteutettavina. Moni uskoo niiden ehkä katoavan kokonaan. Nyt nämä valkoisten hansikkaiden -palvelut ovat tulossa kehittyneen teknologian ansiosta uudestaan, kestävästi toteutettuina ja tällä kertaa myös edullisesti isojen massojen saataville.

Kestävä kasvu - juna on jo menossa, mutta keretäänkö edes asemalle?

Yritykset tunnistavat tulevaisuuden muutoksien tärkeyden, tietoa ei kuitenkaan pystytä eikä käytetä johtamiseen tai liiketoimintamallien muutokseen. Mitä toiminnassa pitäisi huomioida ja miten liiketoimintamallia kannattaisi lähteä muuttamaan, jotta toimintaympäristön muutokseen voisi paremmin varautua? Millainen on aidosti tulevaisuuskestävä yritys?

Villen muita puheenvuorojen teemoja:

Kiertotalous – meillä on vain yksi planeetta

Data – tulevaisuuden raaka-aine

Muutos – ihmisten pitää ymmärtää se

Talous – uudet liiketoiminnan mallit edellyttävät digitalisaatiota

Pressikuvat

Ville Availa

Ville Availa

Muutosjohtaja

IoT-valmentajat

Yrittäjyys

Rekrytointi & Työntekijälähettiläisyys

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2