Henrietta Aarnikoivu

Henrietta Aarnikoivu

Esimiestyön ja asiakaspalvelun asiantuntija

Henrietta Aarnikoivu on valmentaja, konsultti ja kirjailija. Hän on koulutukseltaan yhteiskuntatieteiden maisteri. Hän omaa myös Ratkaisukeskeisen valmentajan ja Psyykkisen valmentajan pätevyydet. Henriettan erikoisalaa ovat esimiestyö, johtaminen, urheilujohtaminen, työyhteisötaidot ja asiakaspalvelu.

Valmentajana ja konsulttina Henrietta korostaa olennaisen tunnistamisen ja siihen keskittymisen tärkeyttä. Hän haastaakin asiakkaansa kyseenalaistamaan ja uudistumaan.

Valmennuksissa hän lähestyy teemoja käytännönläheisesti tarjoten konkreettisia työkaluja osallistujiensa käyttöön. Esimiesvalmennuksista esimerkkejä ovat "Esimiehen määräaikaishuolto", "Asiantuntijasta esimieheksi" ja "Aidosti hyödyllinen kehityskeskustelu".

Johtamisen ja esimiestaitojen valmennusten lisäksi Henrietta työskentelee työyhteisötaitojen saralla. Hänen mukaansa keskittyminen "pelkästään" esimiestaitoihin ei riitä turvaamaan hyvinvointia ja tuloksellista toimintaa. Onnistuminen on kauden kauppa myös työyhteisössä – panostuksia tarvitaan sekä esimiehiltä että työntekijöiltä. Valmennuksien teemoja ovat esimerkiksi työyhteisötaitojen kokonaisuus, työhyvinvointiin ja itsensä johtamiseen liittyvät aihealueet. Valmennuksista esimerkkejä ovat "Työyhteisön määräaikaishuolto"ja "Työntekijän määräaikaishuolto".

Asiakaspalveluvalmennuksissa Henrietta keskittyy asiakaskeskeisyyden ja asiakaslähtöisyyden konkretisoimiseen. Hän haastaa organisaatiossa roolista riippumatta työntekijät näkemään itsensä aina myös asiakaspalvelijoina. Valmennuksien teemoja ovat arjen asiakaskohtaamisten haltuunottaminen, asiakaskokemukseen vaikuttavat tekijät ja asiakaskeskeisen organisaation rakentaminen ja kehittäminen.

Pressikuvat

Henrietta Aarnikoivu

Henrietta Aarnikoivu

Uusia näkökulmia

Vuorovaikutusvalmennus

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2