Suvi Widgren

Suvi Widgren

Rohkeus elää, menestyä, epäonnistua, oppia ja ennenkaikkea nauttia!

"Elämä on tässä ja nyt. Haluatko olla sivustaseuraaja vai päähenkilö?"
Intohimoinen businessnainen, aloitteleva sijoittaja, inspiroiva ihmisten johtaja, rohkea päätösten tekijä ja elämästä nautiskelija Suvi Widgren perusti suoraan koulun penkiltä muotialan yrityksen ja kaikista epäilyistä huolimatta kasvatti sen yli 30 hengen menestyväksi kasvuyritykseksi. 10 vuotta myöhemmin hän teki onnistuneen EXIT:in ja vei perheensä niillä rahoilla vuoden kestävälle maailmanympärysmatkalle. Kiertäessään maailmaa hän löysi uuden intohimon ravintola-alalta. Sijoitti suomalaiseen nuoreen start-up:iin, terveelliseen pikaruokaravintolaketjuun aloittaen siinä toimitusjohtajana. Vain alle puolivuotta työnsä aloittamisen jälkeen Suvi joutui tekemään yhden uransa vaikeimmista päätöksistä viedessään yrityksen konkurssiin kaikesta työstä huolimatta. Hän menetti sijoittamansa rahat, mutta oppi valtavasti.

Suvilla on lähes 15 vuoden johtamiskokemus. Hän on vaikuttanut useassa yrityksessä sekä yhteiskunnallisissa työryhmissä. Hän on rakentanut ja valmentanut unelmatiimejä, muuttanut asiakaspalvelua ja myynnin prosesseja erinomaisuuteen sekä rakentanut samalla valtavat verkostot ympärilleen. Hänellä on vahva liiketoimintaosaaminen sekä avoin asenne. Suvi on jo nuorena uskaltanut toteuttaa monta unelmaa, joista monet vasta haaveilevat.

Suvilla on poikkeuksellinen tapa nähdä mahdollisuuksia, tarttua toimeen sekä oppia virheistä. Menestys vaatii vahvaa itsensä johtamista, pohjatonta itseluottamusta, rohkeutta tehdä päätöksiä, pientä itsekkyyttä, valtavasti ystäviä ympärille sekä paljon huumoria ja intohimoa elämää kohtaan. Hän on avoin ja innostaa eikä varmasti jätä ketään kylmäksi.

Suvi on luennoinut kovassa seurassa ja luentopalautteissa laittanut kampoihin Suomen TOP10-puhujille ja siksi Speakersforum ylpeänä välittää Suvin luentoja!

Suvi Widgren

Menestyneet yritysjohtajat

Yrittäjyysvalmentajat

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2