> >

Antti Syväjärvi

Antti Syväjärvi on luennoissaan ja esityksissään perehtynyt henkilöstöä ja tiedon hallintaa käsitteleviin teemoihin, joita hän on pitänyt Suomessa ja ulkomailla. Syväjärvi hallitsee organisaatioihin, työelämään ja johtamiseen liittyviä pehmeitä ja kovia näkökulmia, jotka eivät ole toisistaan erillisiä vaan pikemminkin toisiinsa kietoutuneita asioita sillä ne kertovat yhdessä inhimillisestä ja tehokkaasta toiminnasta. Antti Syväjärvi on kokenut kouluttaja ja puhuja kehitettäessä julkisten, yksityisten ja kolmannen sektorin organisaatioita sekä työyhteisöjä.

Syväjärvi on toiminut työtehtävissä erilaisissa ja erimaalaisissa organisaatioissa. Hänellä on käytännön johtamiskokemusta ja hän on vastannut useista hankkeista ja projekteista. Syväjärvi on julkaissut toista sataa tieteellistä julkaisua kansallisilla ja kansainvälisillä foorumeilla. Lisäksi hänellä on useita kevyempiä ja populaareja kirjoituksia erilaisissa medioissa.

Syväjärven esitysten kohdejoukkona voi olla organisaatioiden ylin johto, keskijohto tai toisaalta työyhteisöt. Lähtökohtaisesti kaikki ne tahot, jotka ovat vastuussa ja kiinnostuneita toimimaan kehittyneemmällä tavalla.

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Autamme sinua löytämään parhaan puhujan tapahtumaanne.

Aihe ?
Tapahtuma ?
Puhuja ?
Nimi
Yritys
Toimenkuva
Osoite
Postinumero
Paikkakunta
Puhelin
Sähköposti
Hinta/Budjetti
Lisätietoja

Ota yhteyttä

Puh: 0201-5529 90
Sähköposti info@speakersforum.fi

Google translate

Facebook

Oy Speakersforum Finland Ab, Sinikalliontie 5, 02630 Espoo. Puh: 0201 5529 90.

Sivukartta