Ajankohtaisia teemoja – oletko tutustunut jo heihin?

Puhujayhteisöömme kasvaa jatkuvasti asiantuntevilla puhujilla. Olemme koonneet tähän artikkeliin luennoitsijoita ja puhujia, joiden ajankohtaiset teemat kuten yrittäjyys, mielen kehitys, digitaalinen transformaatio organisaatioissa, työelämässä toimiminen, häpeä, epäonnistuminen sekä itsensäjohtaminen herättävät varmasti kuulijoiden mielenkiinnon. Elämme jatkuvassa muutoksessa ja etenkin hyvinvointiin vaikuttaviin tekijöihin perehtyminen, nykyhetken trendien ymmärtäminen ja tulevaisuuden kohtaaminen voivat laajentaa muun muassa monimuotoisuuden edistämistä, työhyvinvointia ja epävarmuuden voittamista.

Kaikki teemat rakennetaan toimimaan aina yksilöllisesti jokaisen asiakkaan tarpeisiin. Suosittelemme tutustumaan inspiroiviin puhujiin ja teemoihin lisää alta:

Leea Mattila

Lämminhenkinen vuorovaikutuksen asiantuntija

Leea Mattila on lämmin, inspiroiva ja asiantunteva luennoitsija vanhemmuuden ja vuorovaikutuksen sekä mielen kehityksen ja psyykkisen hyvinvoinnin laaja-alaisista aihepiireistä. Mattila on kahden lapsen äiti, lapsi- ja perhepsykologi, Theraplay-vuorovaikutuskouluttaja sekä aikuisten ja nuorten psykoterapeutti. Hänellä on monipuolinen yli 20 vuoden työura lastenpsykiatriassa, lastensuojelussa, yksityisvastaanotollaan, tietokirjailijana ja arvostettuna sekä inhimillisenä asiantuntijana.

Hannele Mennala

Päivitä eväät tulevaisuuden menestykseen

Hannele Mennala avaa keskeisiä näkökulmia tulevaisuuden työelämästä konkretisoiden työyhteisön kriittisiä muutostarpeita. Hannele on innostava yrittäjämäisen kulttuurin puolestapuhuja. Hannele on puhunut isoille ja pienille yleisöille sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Hän on myös juontanut ja moderoinut ylimmän johdon tilaisuuksia. Hannele on julkaissut artikkeleita ja kymmeniä blogeja sekä antanut lukuisia asiantuntijahaastatteluita johtaviin medioihin kuten Yle uutiset, Talouselämä, Tekniikka & Talous, Helsingin Sanomat ja Dagens Nyheter. Puhujana hän osaakin yhdistää joustavasti globaalin ja paikallisen, käytännönlähteisen näkökulman.

Aurora Airaskorpi

Vapaamman, rohkeamman ja luovemman työelämän puolestapuhuja

Aurora Airaskorpi on VTM, tietokirjailija, vapaa kirjoittaja ja työelämävalmentaja, entinen luova johtaja ja viestintäkonsultti, nykyinen yrittäjä. Aurora on oman työelämänsä aikana tehnyt töitä niin pikaruokalan tiskillä kuin toimittajana ja tarjoaa monipuolisen näkemyksen nykyajan työelämästä. Aurora haastaa yrityksiä ajattelemaan rohkeasti ja auttaa tunnistamaan mahdollisuuksia ja viemään niitä konkreettisiksi kehityskohteiksi. Hän tuo realistisuutta vapauden tavoittelun pohdintaan sekä monipuolisen näkemyksen työelämän murroksesta käytävään keskusteluun.

Outi Olani

"Kolmivaiheisen Mokasin-metodin avulla käännät epäonnistumisesi supervoimaksi – tai ainakin hyväksi tarinaksi."

Outi Olani on monessa liemessä keitetty psykologi, jonka omaan selviytymispakkiin kuuluvat ainakin sinnikkyys ja itseironia. Outi teki nuorena yrittäjänä konkurssin, ja maksaa mokailustaan hintaa yhä tänäkin päivänä. Kriisin jälkeinen masennus herätti kiinnostuksen psykologisia ilmiöitä kohtaan, ja niin psykologi, EMDR-terapeutti, johdon ja esimiesten työnohjaaja Outi Olani löysi värikkäiden vaiheiden kautta tien nykyiseen ammattiinsa. Outin esitys pohjautuu hänen tarinalliseen tietokirjaansa Mokasin – käännä epäonnistumiset voimavaraksi (Otava 2021).

Eeva Jaakonsalo

Mindfulnessohjaaja, Andas Oy:n perustaja

Eeva Jaakonsalo on KTM, ACC-sertifioitu valmentaja, emotional intelligence coach ja mindfulness-ohjaaja ja Andas Oy :n perustaja. Eevalla on 20 vuoden kokemus liikkeenjohdon konsultoinnista ja yritysvalmennuksesta. Hän valmentaa yritysten ylintä johtoa, esimiehiä ja asiantuntijoita ja on kysytty puhuja yrityksissä, asiakastilaisuuksissa ja seminaareissa. Hän on myös kokenut ja erittäin pidetty fasilitaattori.

Kristiina Tiilas

Digitaalisten transformaatioiden ajuri

Kristiina Tiilas on rakentanut niin Olkiluodon ydinvoimalaa, väitellyt tohtoriksi pienien ydinvoimaloiden saralla ensimmäisenä Suomessa, vienyt turvallisuuskriittisiä aloja kohti digitaalista tulevaisuutta ja kehittänyt uusia bisnesmalleja isoissa organisaatioissa, sekä ajanut kulttuurin muutoksia asiantuntijaympäristöissä. Vapaa-aikanaan Kristiina kouluttaa uusia laskuvarjohyppääjiä ja harrastaa laajasti ilmailua. Kristiina uskoo muutokseen uusien näkökulmien ja teknologioiden avulla, ja asiantuntijoiden epävarmuuden voittamisen kautta.

Moka-Simo & Häpeä Helena

Kouluttajia, Standupkoomikoita ja puhujia

Ihmisille ja yrityksille epäonnistuminen ovat hyvin haastavia aiheita ja tämän vuoksi monet pyrkivät välttelemään niitä kaikin mahdollisin keinoin. Moka-Simo, Simo Takanen ja Häpeä-Helena, Helena Pöllänen ravistelevat kuulijoitaan rakkaudella ja huumorilla ja tekevät selväksi sen, ettei häpeä eikä epäonnistuminen saa rajoittaa elämää, eikä bisneksiä! Helena ja Simo ovat puhujia, kouluttajia ja stand up -koomikoita. Heitä yhdistää kiinnostus ihmisiin ja ihmisille haastaviin aiheisiin: häpeä ja epäonnistuminen.

Petri Matero

Suomen reiluin markkinointimies ja Oman elämänsä Rockstara

Petri Matero on markkinoinnin, myynnin ja konseptien monitaituri, joka tuli tutuksi koko kansalle Jaajo Linnonmaan luotsaamasta Diilistä, ylettyen kisan finaalissa toiseksi. Matero on noussut viime vuosina varsinkin LinkedInissä seuratuksi mielipidevaikuttajaksi, joka herättää aktiivista keskustelua itsensäjohtamisen, myynnin ja markkinoinnin aiheita yhdistävillä sisällöillään.

Niko Visuri

Mr. Body Language® Kehonkielen ja myynnin asiantuntija

Niko Visuri avaa kuulijoiden silmät katsomaan uudella tavalla kanssaihmisiä ja auttaa kuulijoita havaitsemaan ja hyödyntämään kehonkielen viestintää parempien tulosten saavuttamiseksi niin työelämän kuin vapaa ajankin tilanteissa ja kohtaamisissa. Niko perehdyttää kehonkielen maailmaan hauskalla tavalla, esimerkeillä ja kuulijoita aktivoiden. Esitykset antavat osallistujille uusia valmiuksia hyödyntää, havaita sekä tulkita sanatonta viestintää, ja käyttää välittömästi uusia taitoja hyödyksi oman kanssakäymisen, työn, myyntityön, asiakaspalvelun ja liiketoiminnan sekä työssä hyvinvoinnin edistämiseksi. Aihe herättää keskustelua ja innostaa osallistujat kokeilemaan uusia taitoja.

Juska Salminen

Käännä epäonnistumiset onnistumisiksi

Jussi-Mikko Juska Salminen on muusikko ja työskentelee nykyään kulttuurisen nuorisotyön parissa. Kosketinsoittajana hän pääsi kokemaan yhden Suomen tunnetuimman yhtyeen HIM:n nousun kansainväliseen suosioon. Juska on uransa aikana esiiintynyt satojen tuhansien ihmisten edessä. "Join Me"-kappaleen sisältävä levy Razorblade Romance on myynyt Suomessa yli 100 000 kappaletta, ja muualla maailmassa kaksi ja puoli miljoonaa kappaletta.

Tapio Lehtinen

Inspiraatiota maailman meriltä

Tapio Lehtinen kertoo kuvien kera tarinansa yksinpurjehduksesta ilman pysähdyksiä ja ilman modernia tekniikkaa maailman ympäri vuoden 2018-2019 Golden Globe Race kilpailussa. Aiemmin vain yksi ihminen, Sir Robin Knox-Johnston oli purjehtinut tuon reitin sekstantilla navigoiden vuonna 1968. Tällä hetkellä Tapio Lehtinen on yksi kuudesta perinteisillä menetelmillä pallon kiertäneistä. Hän on kirjoittanut kilpailusta yhdessä Helsingin Sanomien urheilutoimittaja Ari Pusan kanssa kirjan "Yksin seitsemällä merellä", joka on yksi Docendon parhaiten myyneitä tietokirjoja vuonna 2020. Tapio on kertonut tarinansa kymmenien yritysten ja organisaatioiden strategiaseminaarien ja virkistyspäivien yhteydessä ja saanut runsaasti positiivista palautetta.

Aicha Manai

Yrittäjyyden, maahanmuuton, diversiteetin ja inkluusion asiantuntjia.

Yrittäjyyden, nuorison, maahanmuttokysymysten sekä diversiteetin ja inkluusion asiantuntija Aicha Manai, kouluttaa yrityksiä ja organisaatioita kohtaamaan tulevaisuutta ymmärtämällä paremmin nykyhetken trendejä. Hän laajentaa yleisön ymmärrystä muun muassa monimuotoisuuden edistämisestä, yrittämisen olosuhteista ja tulevaisuudesta Suomessa sekä maahanmuuttoon ja nuorisoon liittyvistä kysymyksistä.

Juho Juutilainen

Kriisielastisuudella muutosten läpi

Juho Juutilainen on kuoleman porteilta palannut mielen hyvinvoinnin myytinmurtaja, muutosevankelista ja sisältötuottaja. Tokiossa syntynyt ja Japanissa 20 vuotta asuneelle kosmopoliitille muutos on ollut pysyvä olotila läpi elämän josta kriisejä ei ole puuttunut. Monialayrittäjälle syöpä johti mielen hyvinvointiin ja työperäisen stressin ennaltaehkäisyyn keskittyvän startupin perustamiseen, Saksan terveysvakuutusyhtiöiden sertifioimaan online-palveluun ja lopulta alansa viiden parhaimman joukkoon nousemiseen maailmassa. Juho on myös maailman onnellisimman maan virallinen onnellisuusopas jolle avaimet arkityytyväisyyteen löytyvät hyvinvoivasta mielestä ja itsensä syväluotaavasta löytämisestä.

Asiakkaamme sanovat

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2