Moka-Simo & Häpeä Helena

Hei hei häpeä & Epäonnistumalla voittoon

Kouluttajia, standupkoomikoita ja puhuji

Moka-Simo & Häpeä Helena

Ihmisille ja yrityksille epäonnistuminen ovat hyvin haastavia aiheita ja tämän vuoksi monet pyrkivät välttelemään niitä kaikin mahdollisin keinoin. Moka-Simo, Simo Takanen ja Häpeä-Helena, Helena Pöllänen ravistelevat kuulijoitaan rakkaudella ja huumorilla ja tekevät selväksi sen, ettei häpeä eikä epäonnistuminen saa rajoittaa elämää, eikä bisneksiä!

Helena ja Simo ovat puhujia, kouluttajia ja stand up -koomikoita. Heitä yhdistää kiinnostus ihmisiin ja ihmisille haastaviin aiheisiin: häpeä ja epäonnistuminen.

Tahoillaan he ovat työskennelleet omien aiheidensa parissa vuosia ja nyt Helena ja Simo ovat yhdistäneet osaamisensa mielenkiintoiseksi ja puhuttelevaksi kokonaisuudeksi - huumoria unohtamatta!

Helenan ja Simon yhteinen tuote "Hei hei häpeä ja Epäonnistumalla voittoon" on uusi ja ainutlaatuinen kokonaisuus!

Moka-Simo käy läpi värikkään elämänsä oppirahavaiheita ja takoo tarinoita niin, etteivät kuuntelijat voi olla oivaltamatta, että suurimpaan osaan elämän suurista hetkistä liittyy vahvasti epäonnistumiset ja niiden kautta oikeaan lopputulokseen pääseminen.

Häpeä-Helena vie kuulijat häpeän haastavaan maailmaan ja tekee sen häpeäilemättä. Helena puhuu häpeästä, koska siitä ei puhuta! Puheenvuorossaan Helena vastaa kysymyksiin: Mitä häpeä on, miten häpeä syntyy ja kaikkein tärkeimpänä mitä sille voi tehdä. Vastauksissa yhdistyy tutkittu tieto kiedottuna omakohtaisiin kokemuksiin.


Simo Takanen

on 38 vuotias stand up -koomikko, sarjayrittäjä ja puhealan moniottelija Vihdistä. Pienenä Simo ei pudonnut taikajuomapataan, vaan hän putosi pesukoneen päältä. Tämä taustatieto selittänee monta hänen myöhäisemmistä seikkailuista ja alanvalinnoista.

Simoa voidaan kutsua myös epäonnistumisen kokemusasiantutijaksi, sillä olihan hän alkujaankin vahinko. Simon tarinat ovat elämänmakuisia ja ne ovat täynnä epäonnistumisia. Näiden rehellisen koomisten tarinoiden kautta Simo vakuuttaa kuulijansa. Simon sanoin "vaikka vetäisi rajusti vihkoon, niin siitä huolimatta tai sen johdosta asiat voivat olla varsin hyvin". Simo on karismaattinen, empaattinen ja hauska esiintyjä, joka hallitsee tilanteen kuin tilanteen. Koulutukseltaan Simo on liiketalouden tradenomi.

Helena Pöllänen

on puhuja, kouluttaja ja stand up -koomikko. Helena puhuu häpeästä, koska siitä ei puhuta! Häpeä on yksi ikävimmistä tunteista mitä tiedämme ja monesti pyrimme välttelemään sitä millä tahansa keinoin. Helena tietää tämän.

Pakenemme häpeää esimerkiksi välttelemällä, tai ylisuorittamalla. Helena otti niskalenkin omasta rajoittavasta häpeästään ja työskentelee nyt häpeän äärellä puhujana ja kouluttajana ja rohkaisee ihmisiä elämään omannäköistä elämää - ilman turhaa häpeää. Helenan arvoissa ja tekemisessä ihmiset ja hyvä fiilis ovat keskiössä. Koulutukseltaan Helena on Filosofian maisteri, pääaineenaan puheviestintä.

Pressikuvat

Moka-Simo & Häpeä Helena

Moka-Simo & Häpeä Helena

Kouluttaja, puhuja, standup

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2