Aurora Airaskorpi
Valokuvaaja: Vilja Pursiainen

VTM, tietokirjailija, vapaa kirjoittaja

Aurora Airaskorpi

Vapaamman, rohkeamman ja luovemman työelämän puolestapuhuja

Aurora Airaskorpi on VTM, tietokirjailija, vapaa kirjoittaja ja työelämävalmentaja, entinen luova johtaja ja viestintäkonsultti, nykyinen yrittäjä. Aurora on oman työelämänsä aikana tehnyt töitä niin pikaruokalan tiskillä kuin toimittajana ja tarjoaa monipuolisen näkemyksen nykyajan työelämästä. Aurora haastaa yrityksiä ajattelemaan rohkeasti ja auttaa tunnistamaan mahdollisuuksia ja viemään niitä konkreettisiksi kehityskohteiksi. Hän tuo realistisuutta vapauden tavoittelun pohdintaan sekä monipuolisen näkemyksen työelämän murroksesta käytävään keskusteluun.

1. Riittämättömyyden tunteesta kohti riittävän hyvää uraa ja työelämää

Miten vetää rajat työlle? Miten tunnistaa riittävän hyvä omassa työssä? Miten välttää uupumus ja ylläpitää omaa jaksamista? Aurora Airaskorpi pohti näitä kysymyksiä oman uupumisensa jälkeen ja kirjoitti omista ja eri alojen ammattilaisten kokemuksista kirjan Riittävän hyvä – selviytymisopas työelämään. Hänen luentonsa sisältää tietoa ja vertaistukea sekä vinkkejä, joiden avulla pidät pääsi kasassa jatkuvasti muuttuvassa työelämässä. Luento sopii niin työntekijöille kuin esihenkilöille ja voit hyödyntää sisältöä niin nykyisessä työssäsi kuin työnhaun tukena.

2. Miksi työelämään kaivataan lisää vapautta ja miten menestyä radikaalin vapauden tavoittelun avulla?

Yhä useampi meistä pohtii vaihtoehtoja perinteiselle työsuhteelle: perustaisinko oman yrityksen, opiskelisinko uuden ammatin, ryhtyisinkö freelanceriksi tai kokeilisinko sijoittaa osakkeisiin? Microsoftin vuonna 2021 teettämän vuoden kansainvälisen selvityksen mukaan jopa 40 prosenttia työntekijöistä harkitsee irtisanoutumista nykyisestä työstään tulevan vuoden aikana. Samankaltaisen pohdinnan tuloksena Aurora Airaskorpi irtisanoutui luovan johtajan työstään ja ryhtyi freelanceriksi. Miten vapautta voisi tarjota työelämän sisällä ja pitää työntekijät tyytyväisinä ja hyvinvoivina? Airaskorpi haastaa yrityksiä ajattelemaan rohkeasti, tunnistamaan mahdollisuuksia ja viemään niitä konkreettisiksi kehityskohteiksi. Puheenvuoro sopii erityisesti johtajille ja tiiminvetäjille, jotka haluavat kehittää yritystään ja tiimejään itseohjautuvampaan suuntaan.

Aurora juontaa omien puheenvuorojensa lisäksi myös työelämään liittyviä tapahtumia, haastatteluita ja paneelikeskusteluja. Hänellä on myös oma työelämään ja vapauden tavoitteluun liittyvä podcast.

Pressikuvat

Aurora Airaskorpi

Aurora Airaskorpi

Tietokirjailija

Valokuvaaja: Vilja Pursiainen

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2