Tapio Lehtinen

Tapio Lehtinen

Inspiraatiota maailman meriltä

Tapio Lehtinen kertoo kuvien kera tarinansa yksinpurjehduksesta ilman pysähdyksiä ja ilman modernia tekniikkaa maailman ympäri vuoden 2018-2019 Golden Globe Race kilpailussa. Aiemmin vain yksi ihminen, Sir Robin Knox-Johnston oli purjehtinut tuon reitin sekstantilla navigoiden vuonna 1968. Tällä hetkellä Tapio Lehtinen on yksi kuudesta perinteisillä menetelmillä pallon kiertäneistä. Hän on kirjoittanut kilpailusta yhdessä Helsingin Sanomien urheilutoimittaja Ari Pusan kanssa kirjan "Yksin seitsemällä merellä", joka on yksi Docendon parhaiten myyneitä tietokirjoja vuonna 2020. Tapio on kertonut tarinansa kymmenien yritysten ja organisaatioiden strategiaseminaarien ja virkistyspäivien yhteydessä ja saanut runsaasti positiivista palautetta.

Parhaillaan Tapio Lehtinen valmistelee osallistumista seuraavaan Golden Globe Race 2022 -kilpailuun sekä täydellä miehistöllä purjehdittavaan Ocean Globe Race 2023 -kilpailuun.

Tapio Lehtinen on eläkkeellä oleva tuotantotalouden diplomi-insinööri, nykyisin päätoiminen valtamerikilpapurjehtija. Työkokemusta Tapiolla on pörssi- ja perheyrityksistä sekä julkisista organisaatioista. Tehtävinä yritystoiminnan kehittäminen, strategian suunnittelu ja strategian toimeenpano sekä linjaorganisaatiossa että konsulttina.

322 vuorokauden yksinpurjehdus toi mukanaan erilaisia yllätyksiä ja vastuksia. Kuulijakunnan mukaan Tapio Lehtinen voi painottaa esityksensä siten, että siitä on löydettävissä analogiat asiakasorganisaation ajankohtaisten teemojen kanssa.

Teemoja:

Yksinpurjehdus on tiimityötä, jaettu visio saa tiimin uskomattomiin suorituksiin

Ympäristö ja tilanteet voivat muuttua yllättävällä ja pelottavalla tavalla, "when the going gets tough, the tough get going", tilanteet on otettava vastaan pää kylmänä ja selvitettävä luovasti ja sitkeästi

Eristäytyminen ja yksinäisyys, johtuu se purjehduskilpailusta tai pandemiasta, antaa mahdollisuuden rauhoittua ja laittaa prioriteetteja oikeaan järjestykseen

Omaa ja yhteistä elämäämme on hyvä katsoa välillä etäämmältä, ymmärtää elämän lahjan hienous ja sen tuoma vastuu siitä, että jätämme ympäristön elinkelpoisena seuraaville sukupolville

Pressikuvat

Tapio Lehtinen

Tapio Lehtinen

Purjehtija

Arvostetut asiantuntijat

Tiimityö & Menestyvä tiimi

Tavoitteet

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2