Huippupuhujiemme julkaisemia kirjoja 2022 – katso lista!

Onko joululahjat vielä hankkimatta? Kokosimme yhteen tänä vuonna ilmestyneitä Speakersforumin huippupuhujien julkaisemia teoksia. Laaja puhujaverkostomme sisältää yli 8000 asiantuntijaa, joiden joukosta löydät eri alojen vaikuttajat, tekijät ja suunnannäyttäjät. Poimi artikkelista kirjavinkit eri teemoista itsellesi tai lahjaksi!

Menestysresepti – Noora Fagerströmin tarina (Laura Friman)

Menestysresepti kertoo Jungle Juice Barin perustajan Noora Fagerströmin poikkeuksellisen tarinan entisen ongelmanuoren matkasta bisnesmaailman huipulle.

Karhuryhmä 2 – Matkalla mielen mestariksi. Tapaus: Ilpo Larha (Harri Gustafsberg, Milla Ollikainen)

Teos kertoo Ilpo Larhan tapauksesta, jossa kerrataan Larhan kujanjuoksu sekä piiritys, jossa nuori poliisi Harri Gustafsberg joutui katsomaan vaaraa silmästä silmään.

Digiajan tietosuoja – Turvaa henkilötietosi torju identiteettivarkaudet suojaudu urkinnalta (Petteri Järvinen)

Kirja opettaa digiajan tärkeimmät kansalaistaidot: Petteri Järvisen teos on täydellinen opas oman yksityisyytesi suojaamiseen.

Sovittelija (Pauli Aalto-Setälä)

Pauli Aalto-Setälän “Sovittelija” sisältää neuvottelutaitojen opit ja kirjan esimerkit auttavat ketä tahansa pärjäämään konfliktitilanteissa.

Manifest by Mamma Betalar (Jasmin Hamid, Natalia Salmela)

Manifest by Mamma Betalar on elämäkerrallinen rahaopas, joka vie kuulijan aina lapsuuden lamavuosista ja parisuhteen rahariidoista pörssin valloitukseen. Jasmin Hamid tunnetaan näyttelijänä, juontaja ja sijoitusbloggaaja, ja kirjassa hän kertoo, miten hän onnistui vakauttamaan oman taloutensa.

E. Saarisen ajatuksia elämästä, rakkaudesta ja ajattelun ajattelusta (Esa Saarinen)

Esa Saarisen ajatuksia elämästä, rakkaudesta ja ajattelun ajattelusta on ylistys vapaudelle, rakkaudelle ja ajattelun ajattelulle.

Tunnelman voima – Nouse uudelle tasolle: Näin kasvat, menestyt ja olet onnellinen (Marjo Rantanen)

Tunnelman voima on silmiä avaava tunnelman perusteos, johon Marjo Rantanen on koonnut tunnelmasta kaiken olennaisen. Kirjassa hän nostaa valokeilaan niin tunnelmanpilaajat ja kriisit kuin tunnelman tähtihetket.

Mielitekoja – Mitä päässä liikkuu ja miten mieli muuttuu (Ville Ojanen)

Ville Ojasen Mielitekoja on löytöretki sisäiseen kokemukseen. Teos tarjoaa helposti lähestyttävän ja käytännönläheisen tavan ymmärtää mielen ja käyttäytymisen ilmiöitä.

Olemisen voima – Kirja rohkeasta ja levollisesta vaikuttamisesta (Tommy Hellsten)

Tommy Hellstenillä on vuosikymmenien kokemusta niin yrityksen johtamisesta kuin vaikuttamisesta terapeutin työssä. Näiltä näköalapaikoilta syntyi tämäkin kirja; ymmärryksestä, että ihmisyys kuuluu yksilöiden lisäksi myös yhteisöihin.

Jani Toivola: Pantteri ja minä (Jani Toivola)

Teos on kokoelma Jani Toivolan rakastettuja tekstejä.

Viherpesuopas – Miten merkitys muuttuu markkinoinniksi (Antti Isokangas, Jani Niipola, Riku Vassinen)

Ovatko yritysten hyvät teot oikeasti hyviä? Voiko sosiaalista vastuuta erottaa ekologisesta? Ajatuksia herättävä Antti Isokankaan kirja sisältää rohkeita mielipiteitä ja runsaasti käytännön esimerkkejä.

Suomen tulevaisuudet – Suuret kysymykset ja vastaukset (Jarno Limnéll, Elina Hiltunen, Mikko Dufva)

Suomen tulevaisuudet teoksessa Jarno Limnéll, Elina Hiltunen ja Mikko Dufva pohtivat tulevaisuutemme suurimpia haasteita kysymällä niistä suomalaisilta nuorilta ja etsimällä niihin konkreettisia ratkaisuja.

Asiakkaamme sanovat

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2