Uutiskirje Toukokuu 2020

Speakersforumin hybridiluennot

Lähes 20 vuoden kokemuksella luentojen ja puhujien välittämisestä sekä valmennusten suunnittelusta, Speakersforum tuo asiakkailleen uuden tavan toteuttaa tilaisuuksiaan Koronakriisin keskellä.

»Lue koko artikkeli...

Virtuaalitapahtumien huikea suosio

Poikkeusaikojen alussa virtuaalitapahtumista ei ollut omien kokemuksiemme mukaan kovinkaan ihmeellistä mielipidettä – live-tapahtuman ajateltiin olevan paras ja ainoa vaihtoehto. Nyt muutaman kuukauden jälkeen virtuaalitapahtumien suosion nousun seuraaminen on ollut huikeata.

»Lue koko artikkeli...

Rohkeuden Manifesti –virtuaalitapahtuma

Viime viikolla kokoonnuimme rohkeuden äärelle. Missionamme tapahtumassa oli rohkaista jokaista toimimaan ja ”heittämään henkiset ankkurit tulevaisuuteen”, kuten valtiotieteen professori ja filosofi Maija-Riitta Ollila sanoi taannoin tv-haastattelussa!

»Lue koko artikkeli...

Speakersforum Suosittelee:

Marjo Rantanen on tunnelmamuotoiluun erikoistunut lisenssivalmentaja ja tietokirjailija (Tunnelmamuotoilu, Talentum Pro, Tunnelmajohtaminen, Alma Talent). Marjo auttaa tulevaisuuden menestyjiä, yrityksiä ja yhteisöjä luomaan parhaita kokemuksia ja johtamaan tunnelmaa myös muutoksen keskellä. Marjo on valittiin Vuoden Puhujaksi 2019.

»Lue koko artikkeli...

Speakersforum Suosittelee:

Jussi Venäläinen on intohimoisesti ihmismieleen ja huippusuorituskykyyn suhtautuva sarjayrittäjä ja Suomen johtava flow-tilan asiantuntija. Hän kouluttaa yrityksiä, yrittäjiä ja tietotyöläisiä pääsemään flow-tilaan ja luomaan sille edellytyksiä. Jussin koulutustausta on monialaisesti kauppatieteissä, aikuisopettajuudessa ja liikuntabiologiassa ja hänellä on pitkä kokemus viisaan työn, hyvinvoinnin ja tehokkuuden kehittämisestä yrityksissä.

»Lue koko artikkeli...

Speakersforum Suosittelee:

Harri Gustafsberg on mielen suorituskykyä valmentava, tutkiva ja kehittävä filosofian tohtori ja turvallisuus johtamisen maisteri (FT, HTM). Lisäksi hän on palkittu tietokirjailija ja yrityspuhuja. Harri on erikoistunut suorituskyvyn nostamiseen yksilötasolla ja organisaatiotasolla; tiimityön, johtamisen ja yhteisen kulttuurin vaikuttamisen kautta.

»Lue koko artikkeli...

Speakersforum Recommends:

Dr Kjell A. Nordström is the interpreter of the new business world. His dynamic style has made him a highly appreciated speaker, and he has given keynote presentations in over 100 countries. The Global Gurus Top 30 Management ranking put him at number 22 worldwide and among the top 5 in Europe.

»Read full article...

Speakersforum Recommends:

Stefan Hyttfors is one of the most popular lecturer in Sweden in the areas of futurology, business development and innovation. His ability to paint images of the future by describing societal- and behavioural changes rather than technology, and by pointing out disruptive examples from different industries, will help you understand new threats and opportunities as well as the increasing need for constant change.

»Read full article...

Speakersforum Suosittelee:

Kimmo Ohtonen tuli koko kansan tietoisuuteen syksyllä 2012 uimalla Saimaan päästä päähän saimaannorppien puolesta. Huima tempaus saimaannorppien olojen parantamiseksi palkittiin vuonna 2013 Kultaisella Venlalla vuoden tv-tekona ja samalla Kimmo tuli uineeksi myös suomalaisten sydämiin. Kimmo on pitänyt Norppauinnin jälkeen useita inspiraatiopuheenvuoroja yrityksissä, seminaareissa ja oppilaitoksissa.

»Lue koko artikkeli...

Speakersforum Suosittelee:

Camilla Tuomisen (KTM ja psykologian perusopinnot) sanotaan olevan tunnejohtamisen sanansaattaja ja pioneeri. Vuonna 2012 hän jätti liikkeenjohdon konsultin työnsä koska ymmärsi, että yritykset eivät pysty olemaan tulevaisuudessa kilpailukykyisiä jos he keskittyvät vain "faktoihin" eivätkä osaa johtaa tunteita. Nyt hän on kouluttanut satoja yrityksiä suomessa ja ulkomailla siitä kuinka paremmin ymmärtää ja johtaa tunteita.

»Lue koko artikkeli...

Asiakkaamme sanovat

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2