Speakersforumin hybridiluennot

Lähes 20 vuoden kokemuksella luentojen ja puhujien välittämisestä sekä valmennusten suunnittelusta, Speakersforum tuo asiakkailleen uuden tavan toteuttaa tilaisuuksiaan Koronakriisin keskellä.

Webinaarit ovat nyt löytäneet paikkansa, mutta tämän myötä ihmiset ympäri maapallon ovat tottuneet hieman huonoon äänen- ja kuvanlaatuun. Meille tämä ei riitä.

Mikä on hybridiluento?

Hybridiluento on laadukkaalla tekniikalla toteutettu webinaari, jossa osa asiakkaan henkilöstöstä osallistuu paikan päällä. Esimerkiksi henkilöstötapahtumassa tilaisuuden avaa toimitusjohtaja jonka jälkeen vieraileva puhuja puhuu räätälöidyn puheen koko henkilöstölle ja henkilöstöjohtaja moderoi kysymyksiä etänä kuuntelevalta henkilöstöltä.

Mitkä ovat hybridiluennon edut;

  • Tilaisuus koetaan omaksi, koska omat esimiehet tai kollegatkin ovat osa kokonaisuutta
  • Puhuja saa paremman otteen yleisöstä, koska samassa tilassa on kuitenkin joitain henkilöitä edustamassa koko joukkoa
  • Äänen ja kuvan laatu
  • Ulkopuolisen puhujan esitys koetaan ”omaksi” jolloin interaktiivisuus lisääntyy
  • Kustannustehokkuus on aivan eri luokkaa, tilaisuus voidaan järjestää eri maissa samaan aikaan ilman matkustuspäiviä.
  • Koko henkilöstö kuulee saman sanoman, samalla tavalla, samaan aikaan

Hybridiluentojen kustannustehokkuus

Live-tapahtuman kokonaisbudjetista sisältöön satsataan yleisesti vain murto-osa kokonaisubudjetista, muu menee tilavuokriin ym. Uudessa maailmassa asia on toisinpäin. Sisältö vastaa pääosin kokonaiskustannusta, ja laadukkaan, esimerkiksi hybridiluennon tekniseen toteutukseen menee huomattavasti pienempi osa.

Jokaiseen puhujavaraukseen sisältyy Speakersforumin maksuton siirtoturva, joka tarvittaessa oikeuttaa puheenvuoron siirtämisen toiseen ajankohtaan täysin maksutta.

Kysy lisää Speakersforumin hybridiluennoista ja niiden toteutuksesta!

Asiakkaamme sanovat

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Speakersforum on ollut Kiinkon yhteistyökumppani Kiinteistöalan Vuosiseminaarin suunnittelussa viimeiset neljä vuotta todenteolla. Olemme aloittaneet keskustelut aina heti vuoden teemojen selvittyä. Tapahtuman tekijänä on ollut ihanaa luottaa siihen, että Speakersforumilta saa hyviä ehdotuksia. Minä olen kertonut teemat ja millä profiililla haen puhujaa ja sen jälkeen olen saanut listan ehdotuksista. Erityisen hienoa on, että mukaan on aina mahtunut myös oikeasti yllättäviä nimiä, jotka ovat johdattaneet minutkin uusille poluille. Ilman Speakersforumia meillä ei koskaan olisi ollut Bruce Dickinson puhumassa kiinteistöalan tapahtumassa!
Speakersforumin kaltaisen ammattilaisen käyttäminen tuo paitsi uusia ”out of the box” -ideoita, mutta myös tapahtuman järjestäjän kannalta jotain lähes yhtä olennaista: jos puhuja jostain syystä äkillisesti peruuttaa/ ei pääsekään tulemaan, on huojentavaa tietää, että yhteistyökumppani tekee kaikkensa korvaavan puhujan löytämiseksi. Se on mittaamattoman arvokasta.

Kaisa Saarela
Kiinko

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2