Speakersforum Suosittelee:

Marjo Rantanen - Vuoden Puhuja 2019

Marjo Rantanen on tunnelmamuotoiluun erikoistunut lisenssivalmentaja ja tietokirjailija (Tunnelmamuotoilu, Talentum Pro, Tunnelmajohtaminen, Alma Talent). Marjolla on yli 10 vuoden kokemus liiketoiminnan ja asiakaskokemuksen kehittämisestä sekä konseptoinnista ja henkilöstövalmennuksesta. Marjo auttaa tulevaisuuden menestyjiä, yrityksiä ja yhteisöjä luomaan parhaita kokemuksia ja johtamaan tunnelmaa myös muutoksen keskellä. Marjo on valittiin Vuoden Puhujaksi 2019.

Miten tunnelmaa voi johtaa kaaoksen tai kriisin keskellä? Miksi nyt on tullut aika koota kaikki työntekijät virtuaalisesti koolle ja luoda uutta, ketterämpää pohjaa tulevaisuudelle?

Hyvä tunnelma lisää tuottavuutta, luovuutta ja tehokkuutta. Se saa meidät suosittelemaan ja viihtymään.

Huono tunnelma lamaannuttaa ja ihmiset kääntymään jopa toisiaan vastaan. Huono tunnelma lisää pelkoa, paniikkia ja uhkakuvia. Huono tunnelma saa ihmiset katoamaan ja yrityksen kivijalan rakoilemaan.

Tulevaisuudessa emme voi enää vaikuttaa ympärillä tapahtuviin asioihin, mutta voimme johtaa omaa ja toisten tunnelmaa muutoksessa. Ketteryys kaaoksessa on tulevaisuuden taito, joka huomioi jokaisen oman jaksamisen kaaoksen keskellä, miten lataamme akkujamme myös kriisin hetkellä sekä oman toiminnan ja ajattelun ohjaamisen.

Marjo Rantanen on kokenut tunnelmajohtamisen lisenssivalmentaja, joka räätälöi puheenvuoronsa jokaisen asiakkaan tämän hetkiseen tilanteeseen sopivaksi. Voit tilata lyhyemmän puheenvuoron tai pidemmän työpajan, joka toteutetaan virtuaalisesti. Valmennuksen tueksi on mahdollisuus ottaa innostavia kotitehtäviä ja muuta materiaalia. Marjon mukaan nyt on koittanut hetki, jolloin monet yritykset ovat uusien haasteiden edessä ja tarvitsemme hyvää yhteishenkeä ja motivointia enemmän kuin koskaan. Älä odota syksyyn, vaan pidä huolta henkilöstösi ketteryydestä jo nyt.Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Varaa puhuja

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä!

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2