Uutiskirje Joulukuu 2023

Rentouttavia vuoden viimeisiä päiviä!

Haluamme toivottaa jokaiselle rauhaisaa joulun aikaa ja energistä uutta vuotta 2024! Kiitämme lämpimästi kaikkia asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme ja puhujia kuluneesta vuodesta. Vuosi on ollut vauhdikas ja kunniamme on ollut välittää satoja inspiroivia ja mieleenpainuvia tarinoita eri teemoista. Organisaatioiden toipuessa epävarmuuden jaksoista, johtajuuden merkitys korostuu entisestään, ei ainoastaan kriisinhallinnan välineenä, vaan myös osoituksena organisaation kyvystä navigoida haastavissa olosuhteissa.

»Lue koko artikkeli...

Miten menee? Kiinnitä huomiota hyvinvointiin

Kokonaisvaltaisen terveyden kannalta on olennaista löytää keinoja, jotka vahvistavat ja edistävät henkistä tasapainoa. Etenkin loppuvuoden kiireet ja pimeät päivät voivat kuormittaa mieltä, mutta jo pienilläkin muutoksilla ja oivalluksilla voi olla suuri vaikutus hyvinvointiimme.

»Lue koko artikkeli...

Esittelyssä Ulrika Björkstam

Ulrika Björkstam (VTM) on resilienssiin eli muutoskykyyn erikoistunut ratkaisukeskeinen valmentaja. Hänen esikoisteoksensa, kriisistä selviytymistä ja post-traumaattista kasvua käsittelevä omaelämäkerrallinen kirja Nouse nyt (WSOY) julkaistiin keväällä 2018. Ulrika Björkstam on valmistunut yhteiskuntatieteiden maisteriksi Åbo Akademista. Hän on toiminut suomalaisyritysten konsultoinnin ja valmennuksen parissa vuodesta 2006 lähtien.

»Lue koko artikkeli...

Asiakkaamme sanovat

Speakersforumin palvelu perustuu ajankohtaisen sisällön ja asiantuntijan yhdistämiseen niin, että se yhdistyy tapahtumamme tavoitteiden sekä teemojen tuntemiseen. Tämä säästää selkeästi omaa aikaani sisällön suunnittelussa ja itse järjestelyissä. Kirkon kentässä yllättävä yhdistelmä puhujasisällössä on tärkeää sen ohella, että vieraan sanoma sopii omaamme. Joskus haemme tietoisesti kriittistä näkökulmaa ja käytämme SF:n asiantuntijuutta osana omaa ideointiamme. Kolmanneksi, on helpompaa jos puhujan ja tilaajan välissä on management. Vastausten nopeus ja asiakkaan tarpeiden kuuntelu on asia jota arvostan. Myös nopeus, asiantuntijuus, joustavuus, eli yhteistyö on saumatonta.

Jari Kupiainen
Kirkkopäivät

Saan teiltä vinkkejä ja ideoita ajankohtaisista aiheista sekä megatrendeistä. Olette luotettava ja kärsivällinen kumppani. Joskus saatan pohtia aihetta pitkään asiakasvastaavan kanssa, mutta se on kannattanut. Olemme saaneet erinomaista palautetta kaikista teidän kauttanne tulleista puhujista.

Anne Teppo
Espoon Kaupunki

Suomen tärkein tapahtuma-ammattilaisten tilaisuus, Kongressimessut on tehnyt jo useamman vuoden ajan sisältöyhteistyötä Speakersforumin kanssa. Tapahtumasisällön rakentaminen tapahtuma-ammattilaisille vaatii erityistä osaamista, näkemystä ja visionäärisyyttä sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia puhujia. Speakersforumilta on löytynyt asiantuntemusta ja apua näihin kaikkiin haasteisiin. Eikä ollenkaan haittaa, että yhteistyö on lisäksi ollut mukavaa ja helppoa!

Petri Hiltunen
Management Events

Suomen suurimpana tapahtumajärjestäjänä meille on tärkeää, että yhteistyökumppanimme tuntee yrityksemme tapahtumat ja niiden tarpeet. On hienoa huomata, kuinka Spekersforumin yhteyshenkilö pystyy briiffini pohjalta tarjoamaan meille puhujia, joiden valinnassa tarpeemme ja tavoitteemme Suomen johtavana tapahtumajärjestäjänä on huomioitu. Erityisesti arvostan asioinnin helppoutta, mutkatonta palvelua sekä henkilökunnan idearikkautta.

Mari Katajamäki
Messukeskus Helsinki

Hae

Hae tapahtumaasi sopivia puhujia & juontajia. Käytä tarkennettua hakua, mikäli haluat tarkentaa hakukriteerejä.

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2

Pyydä tarjous

Tee varaus tai pyydä lisätietoa puhujista - saat ehdotukset jo samana työpäivänä! Varaa puhuja sekä online- että livetilaisuuksiin. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Tapahtuman tiedot
1
Yhteystiedot
2